Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı Başarıyla Tamamlandı

Yerli üreticiler global alım gruplarıyla buluştu, 1500 iş görüşmesi gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 18.10.2024 16:36
Güncelleme Tarihi: 18.10.2024 16:36

17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı Başarıyla Tamamlandı

İstanbul Hazır Giyim Konferansı Kapsamlı Görüşmelere Ev Sahipliği Yaptı

17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı, yerli üreticiler ile global alım gruplarını bir araya getirerek sektörün en önemli etkinliklerinden biri olmayı başardı. Konferans, Türkiye ve yurt dışında faaliyet gösteren alım grupları ile e-ticaret sitelerinin temsilcilerini ağırlandı.

İki Gün Süren Yoğun Etkinlik

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) tarafından düzenlenen konferansın ilk gününde farklı oturumlarda sektör temsilcileri bilgi alışverişinde bulundu. İkinci günde ise "B2B Speed Network Görüşmeleri" çerçevesinde 1500 ikili iş görüşmesi gerçekleştirildi.

Birlik Mesajı ve Stratejik İşbirlikleri

TGSD Başkanı Ramazan Kaya, konferansın "Yeniden Tanımla, Hizalan, Şekillendir (Redefine, Realign, Refashion)" temasıyla düzenlenmesinin sektöre birlik öncülüğü yaptığına dikkat çekti. Kaya, son iki yıldaki jeopolitik ve ekonomik zorlukları aşmanın, sektörde hizalanma ve stratejik işbirlikleriyle mümkün olduğunu vurguladı. Uzun Dönemli İşbirlikleri Beklentisi

Kaya, İstanbul'daki etkinlikte iletilen mesajların yanı sıra ikili görüşmelere katılan global alım grupları ve yerli üreticilerin işbirliğine olan ilgisinin, ihracattaki düşüşü tersine dönüştürme noktasında bir umut kaynağı olduğuna dikkat çekti.

Türkiye'de ve yurt dışında faaliyet gösteren global alım grupları ve e-ticaret siteleri ile yerli...

Türkiye'de ve yurt dışında faaliyet gösteren global alım grupları ve e-ticaret siteleri ile yerli üreticileri bir araya getiren 17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı sona erdi. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Ramazan Kaya konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.