Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

4 Belediye Makam Şoförü Büro İşçi Personeli Alımı Başvurusu

İŞKUR’da 4 Şehir Belediyesi ayrı ayrı ilanlar yayımlayarak yeni işçi personel alımlarına başladı. Yayımlanan ilanlara göre mezarlık görevlisi, büro işçisi, büro memuru ve makam şoförü alımı yapılacak. 4 Belediye bugün kamu işçi personel alımları için yeni ilanlar yayımladı. Yayımlanan ilanlarla eş zamanlı olarak başvurular başladı.

Yayın Tarihi: 11.10.2023 20:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

4 Belediye Makam Şoförü Büro İşçi Personeli Alımı Başvurusu

4 Belediye Makam Şoförü Büro İşçi Personeli Alımı Başvurusu

İŞKUR’da 4 Şehir Belediyesi ayrı ayrı ilanlar yayımlayarak yeni işçi personel alımlarına başladı. Yayımlanan ilanlara göre mezarlık görevlisi, büro işçisi, büro memuru ve makam şoförü alımı yapılacak. 4 Belediye bugün kamu işçi personel alımları için yeni ilanlar yayımladı. Yayımlanan ilanlarla eş zamanlı olarak başvurular başladı. Yayımlanan ilanlara göre büro işçisi, büro memuru, mezarlık görevlisi ve makam şoförü personel alımı yapılacaktır.

4 Belediye İŞKUR Personel Alımı Başvurusu

Adaylar ünvanların yanında belirlenen şartları taşımaları halinde aynı paragrafta yer alan iş ilan numaraları ile İŞKUR internet sitesi ya da alo 170 üzerinden başvuru yapabilecektir. Başvurular 13 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir.

Belediyelere İşçi Personel Alımı Başvuru Şartları

Tarsus Belediye Başkanlığı Makam Şoförü alımı için en az ilkokul en fazla ortaöğretim mezunları başvurabilecektir. En az 4 yıl çalışma tecrübesine sahip olmak ve bunu belgelendirmek. Tecrübe belgesi için, barkotlu SGK tescil ve Hizmet Dökümü/İşyeri ünvan listesi ibraz edilecektir. Mersin il sınırları içerisinde ikamet etmek. Araç bakım onarımı konusunda deneyimli olmak ve bunu belgelemek. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Profosyonel Sürüş Teknikleri Belgesine sahip olmak. Psikoteknik Değerlendirme Belgesi. İlana başvuru için en az 18 yaşında olup en fazla yaş sınırı bulunmamaktadır.

Çanakkale Belediye Başkanlığı Mezarlık Görevlisi alımı için lise mezunu olup, 18-40 yaş arasında olmak, Mezarlık görevlisi mesleğinde en az 3 yıllık sigortalı iş deneyimine sahip olmak, C sınıfı ehliyete sahip olmak ve Çanakkale Merkezde ikamet ediyor olmak şart.

Erzurum Şenkaya Belediyesi 3 Büro İşçisi alımı için 18-50 yaş arası ortaöğretim mezunu olmak, Büro işçisi mesleğinde en az üç yıl çalıştığını SGK hizmet dokümanı ile belgelemek gerekmektedir. Hızlı Klavye kullanımın sertifikasına sahip olmak şart.

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanlığı Büro Memuru (Genel) alımı için 18-35 yaş arası İİBF 4 Yıllık üniversite mezunu olmak, topluluk önünde hitabet geliştirme ve uyum eğitimi sertifikasına sahip olmak, diksiyon eğitimi sertifikasına sahip olmak şart. Kamu Personel Sınavları KPSS en az 60 puan şartı aranmaktadır.