Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

7. Teknoloji Kaptanları Ödülleri Sahiplerini Buldu

7. Teknoloji Kaptanları Ödülleri sahiplerini buldu, Fahri Arkan en büyük ödülü kazandı.

Yayın Tarihi: 25.10.2024 17:22
Güncelleme Tarihi: 25.10.2024 17:22

7. Teknoloji Kaptanları Ödülleri Sahiplerini Buldu

7. Teknoloji Kaptanları Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bu yıl düzenlenen 7. Teknoloji Kaptanları Ödülleri, bilişim sektörünün dijital dönüşüm süreçlerini desteklemek amacıyla gerçekleştirildi. Tören, İstanbul'da gerçekleştirilen 24. Bilişim Zirvesi kapsamında düzenlendi.

Ödüller Hangi Kategorilerde Verildi?

Bu yıl ödüller, sosyal sorumluluk, operasyonel yetkinlik, müşteri ile etkileşim, maliyet iyileştirme, inovasyon ve dijital dönüşüm olmak üzere 6 farklı kategoride dağıtıldı. Başvuran projeler, halka açık oylamanın ardından alanında uzman bir jüri tarafından değerlendirildi.

Ödül Kazanan İsimler

Törenin önemli anlarından biri, Yılın 1. Teknoloji Kaptanı büyük ödülünün sahibi AgeSa Hayat ve Emeklilik'ten Fahri Arkan oldu. Bu yılın ikinci teknoloji kaptanı ödülü Assan'dan Serdar Çalışkan'a verilirken, üçüncü ödül Boyner Büyük Magazacılık'tan Cihan Yıldız ve Aras Digital'den Gökay Burak Akkuş'a gitti.

Fahri Arkan'ın Başarıları

Fahri Arkan, yarışma kapsamında 7 farklı projeyle ilk üçte yer alarak toplamda 7 ödül kazandı. Dijital dönüşüm projesi kategorisinde KBOT projesiyle birinci olan Serdar Çalışkan, İnovasyon projesi kategorisinde ise Boyner NOW projesiyle Cihan Yıldız öne çıktı.

Fahri Arkan, DeliverX projesiyle maliyet iyileştirme kategorisi ve Engelsiz Dijital Deneyim projesiyle müşteri etkileşimi kategorisinde birincilik ödüllerinin sahibi oldu. Operasyonel yetkinlik projesi kategorisinde ise birincilik ödülünü, Yapay Zeka Destekli Mağaza ve Entegrasyon Yönetim projesiyle Gökay Burak Akkuş aldı. Sosyal sorumluluk projesi kategorisinin birincisi olduğu açıklanan proje ise Görme Engelliler Indoor Navigasyon ile Cihat Yediyıldız oldu.

Bilişim Zirvesi kapsamında sektörlerin dijital dönüşüm sürecinde aldıkları ya da farklı iş...

Bilişim Zirvesi kapsamında sektörlerin dijital dönüşüm sürecinde aldıkları ya da farklı iş süreçleri için geliştirdikleri başarılı aksiyonları önceliklendirmek amacıyla verilen 7. Teknoloji Kaptanları Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.