Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

A Milli Kadın Futbol Takımı'ndan Taraftarlara Destek Çağrısı

Selda Akgöz, 2025 Avrupa Şampiyonası play-off maçları için taraftarlardan destek istedi.

Yayın Tarihi: 23.10.2024 12:02
Güncelleme Tarihi: 23.10.2024 12:02

A Milli Kadın Futbol Takımı'ndan Taraftarlara Destek Çağrısı

A Milli Kadın Futbol Takımı'na Destek Çağrısı

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın kalecisi Selda Akgöz, 2025 Avrupa Şampiyonası play-off'larında Ukrayna ile oynayacakları tarihi maçlar öncesi, taraftarlardan destek talep etti.

Ukrayna Maçları Öncesi Hazırlıklar

25 ve 29 Ekim tarihlerinde Esenler Erok Stadı’nda düzenlenecek karşılaşmalar için hazırlıkların iyi gittiğini vurgulayan Selda, "Birbirimizi çok özlemişiz. 25 Ekim'i sabırsızlıkla bekliyoruz. Taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Bu nedenle büyük bir desteğe ihtiyacımız var," şeklinde ifade etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Özel Maç

Selda Akgöz, rövanşın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirilmesinin özel bir anlam taşıdığını belirtti. "Cumhuriyet'in kadınları olarak gücümüzü göstermenin zamanı. Önceliğimiz 25 Ekim, ardından işimizi yapmanın vakti gelecek," diye ekledi.

Ukrayna ile Rekabet ve İleriye Dönük Planlar

Ankara'daki takım arkadaşlarıyla Ukrayna'nın zorluklarına dikkat çeken Akgöz, "Bütün takım arkadaşlarımız bu maça kendini hazırlanıyor. Maç günü geldiğinde her şey netleşecek. Daha sonra Belçika ve Yunanistan'a odaklanacağız," dedi.

Başarılı Bir Süreçteyiz

Son olarak, milli takımın geçmişteki başarılarına değinen Selda, "C Ligi'nden hiç gol yemeden B Ligi'ne çıktık. Bu süreçteki gelişimimizi sürdüreceğimize inanıyorum. Şimdi sadece Ukrayna ile olan iki maça odaklanmalıyız," şeklinde konuştu.

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli kalecisi Selda Akgöz, AA muhabirine açıklamalarda...

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli kalecisi Selda Akgöz, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.