Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ABD Başkanı Joe Biden'ın Eşi Jill Biden Coronavirüse Yakalandı

ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden, Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine koronavirüse yakalandı. Jill Biden hafif semptomlar gösterirken, Joe Biden'ın testi negatif çıktı. ABD Başkanı'nın sağlık durumu yakından takip edilecek ve düzenli olarak test yapılacak. Jill Biden'ın koronavirüse yakalandığı bilgisi Beyaz Saray tarafından duyuruldu.

Yayın Tarihi: 05.09.2023 07:09
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

ABD Başkanı Joe Biden'ın Eşi Jill Biden Coronavirüse Yakalandı

Beyaz Saray'da koronavirüs alarmı: Jill Biden'in testi pozitif

ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden coronavirüse yakalandı. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, 72 yaşındaki First Lady'nin Covid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi. Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın eşinin coronavirüse yakalandığını duyurdu. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, hafif semptomlar gösteren Jill Biden'ın Delaware'deki evinde dinlendiği, 80 yaşındaki ABD Başkanı Biden'a yapılan testin sonucunun ise negatif olduğu belirtildi. Açıklamada, ABD Başkanı'nın sağlık durumunun yakından izlendiği ve haftanın kalanında düzenli olarak test yapılacağı kaydedildi.

Beyaz Saray’da aylar sonra koronavirüs alarmı verildi

Beyaz Saray’da aylar sonra koronavirüs alarmı verildi. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden koronavirüse yakalandı. Joe Biden ise 2022 yılının temmuz ayında da koronavirüse yakalanmıştı. Öte yandan G-20 Zirvesi için Perşembe Günü Hindistan’a gitmesi planlanan Biden’ın programında bir değişiklik olup olmayacağı duyurulmadı. 17 Kasım 2019 tarihinde Çin'in Hubei bölgesinin başkenti olan Vuhan'da ortaya çıkan Kovid-19 salgını etkisini göstermeye devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın koronavirüse yakalandığı belirtildi.

Bu belirtilere dikkat: Koronavirüsün 'süper varyantı' hızla yayılıyor! Eris varyantı bitmeden Pirola varyantı geldi

NTV'de yer alan habere göre, 72 yaşındaki 'First Lady'nin Kovid-19 testi pozitif çıktı.Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, hafif semptomlar gösteren Jill Biden'ın Delaware'deki evinde dinlendiği söylendi. DÜZENLİ OLARAK TEST YAPILACAK80 yaşındaki ABD Başkanı Biden'a yapılan testin sonucunun ise negatif olduğu belirtildi.Açıklamada, ABD Başkanı'nın sağlık durumunun yakından izlendiği ve haftanın kalanında düzenli olarak test yapılacağı kaydedildi.G-20 Zirvesi için Perşembe Günü Hindistan’a gitmesi planlanan Biden’ın programında bir değişiklik olup olmayacağı duyurulmadı.Biden yeni varyanta karşı 'aşı olun' çağrısı yapacak