Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ABD Kongresi'nde Hunter Biden'ın Babasıyla Yaptığı Telefon Görüşmeleri Gündemde

ABD Kongresi'nde yapılan bir duruşmada, Hunter Biden'ın iş ortaklarıyla toplantıda olduğu sırada, babası ABD Başkanı Joe Biden'ı telefonda 20 defa hoparlöre aldığı ortaya çıktı. Oğul Biden'ın iş ortağı olan Devon Archer, Joe Biden'ın bu görüşmelerde iş ile ilgili konuşmadığını söyledi. Araştırmaların devam ettiği belirtilirken, eski bir model olan Archer'ın, oğul Biden'ın Ukrayna da dahil olmak üzere denizaşırı ticari çıkarlarını tartışmak üzere beş saatten fazla süren bir duruşmaya çıktığı ifade edildi.

Yayın Tarihi: 01.08.2023 18:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

ABD Kongresi'nde Hunter Biden'ın Babasıyla Yaptığı Telefon Görüşmeleri Gündemde

ABD Kongresi'nde yapılan bir duruşmada, Hunter Biden'ın iş ortaklarıyla toplantıda olduğu sırada, babası ABD Başkanı Joe Biden'ı telefonda 20 defa hoparlöre aldığı ortaya çıktı.

Duruşmada ifade veren Hunter Biden'ın iş ortağı Devon Archer, Joe Biden'ın bu görüşmelerde iş ile ilgili konuşmadığını belirtti. Araştırmaların devam ettiği belirtilirken, eski bir model olan Archer'ın, oğul Biden'ın Ukrayna da dahil olmak üzere denizaşırı ticari çıkarlarını tartışmak üzere beş saatten fazla süren bir duruşmaya çıktığı ifade edildi.

Beyaz Saray ise Cumhuriyetçileri kanıttan yoksun bir boşa kürek çekmekle suçladı. Demokrat vekil Dan Goldman ise görüşmelerin tamamen sıradan konuları içerdiğini ve Başkan Biden'ın telefonun diğer ucunda kimin olduğunun belirsiz olduğunu söyledi. Archer'ın ifadesinde de Başkan Biden'ın Hunter ya da başka biriyle iş anlaşması ya da çıkar konusunu asla görüşmediği vurgulandı.