Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ABD'de Öğrenci, Telefonu İçin Öğretmenine Biber Gazı Sıktı

ABD'nin Tennessee eyaletinde bir lise öğrencisi, sınıfta telefonuna el konulduktan sonra öğretmenine biber gazı sıktı. Sosyal medyada büyük tepki çeken olayda, öğrencinin telefonu alındıktan sonra öğretmenine saldırması kameralara yansıdı.

Yayın Tarihi: 09.05.2023 13:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

ABD'de Öğrenci, Telefonu İçin Öğretmenine Biber Gazı Sıktı

Akıllı Telefonlar Okullarda Sorun Haline Geldi

Gündelik hayatın vazgeçilmezi haline gelen akıllı telefonlar okullarda büyük bir sorun. Derslerde izinsiz bir şekilde kullanılan telefonlara öğretmenler karşı çıksa da öğrenciler bu kısıtlamaya sert tepkiler göstermeye başladı.

Öğrenci, Telefonu İçin Öğretmenine Biber Gazı Sıktı

Son olarak ABD’nin Tennessee eyaletinde bir lise öğrencisi sınıfta telefonuna el koyulduktan sonra öğretmenine biber gazı olduğu ileri sürülen sprey sıktı. Sınıftaki diğer öğrenciler tarafından videoya alınan görüntüler, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Video Sosyal Medyada Büyük Tepki Çekti

Videoyu Reddit’te yayınlayan kişiye göre, telefonu alınan öğrenci, okul ödevi için Google kullanıyordu. Ayrıca videoyu yayınlayan kullanıcı, aynı öğretmenin daha önce de okulda bir öğrenci tarafından yüzüne yumruk atıldığını iddia ediyor. Son video, sosyal medya platformlarında da öne çıktı. Pek çok kullanıcı olayı kınamak için yorumlar bıraktı.