Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Açık Su Yüzme Şampiyonası Saros Körfezi'nde Başlıyor

Saros Körfezi, 7 Eylül'de Açık Su Yüzme Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. Detaylar için okumaya devam edin.

Yayın Tarihi: 05.09.2024 11:58
Güncelleme Tarihi: 05.09.2024 11:58

Açık Su Yüzme Şampiyonası Saros Körfezi'nde Başlıyor

Açık Su Yüzme Şampiyonası Gelecek

7 Eylül Cumartesi günü, Edirne'nin Keşan ilçesinde Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Açık Su Yüzme Şampiyonası, Saros Körfezi'nde gerçekleştirilecek.

Organizasyonun Detayları

Edirne Yüzme Federasyonu Temsilcisi Ayhan Dinç, bu seneki şampiyonanın yerinin Saros Körfezi olduğunu duyurdu. Dinç, geçen yılki etkinliğe katılan sporcuların büyük ilgi gösterdiğini belirtti.

Belediye Başkanının Destekleri

"Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ın destekleriyle bu etkinliği düzenliyoruz," diyen Dinç, elit sporcular ve masterler kategorisine dair geçen yıl aldıkları yoğun ilginin, bu yıl daha da artmasını beklediklerini ifade etti.

Bölge Tanıtımına Katkı

Dinç, "Saros Körfezi, ülkemizin en güzel noktalarından biri. Bu şampiyona, bölgenin tanıtımına büyük katkı sağlayacak. Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen sporcuları en iyi şekilde ağırlamalıyız," dedi.

Edirne Halkına Davet

Dinç, tüm Edirne halkının etkinliği sahiplenmesi gerektiğini vurgulayarak, "Herkesi bu yüzme şölenine davet ediyoruz," şeklinde konuştu.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Açık Su Yüzme Şampiyonası Edirne'nin Keşan...

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Açık Su Yüzme Şampiyonası Edirne'nin Keşan ilçesinde 7 Eylül Cumartesi günü yapılacak. Türkiye Yüzme Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Ayhan Dinç, açıklamada bulundu.