Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adana Emniyet Müdürü Arıkan, Muhtarlarla Sorunları Görüştü

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Yayın Tarihi: 18.09.2024 23:02
Güncelleme Tarihi: 18.09.2024 23:02

Adana Emniyet Müdürü Arıkan, Muhtarlarla Sorunları Görüştü

Adana Emniyet Müdürü Sorunları Dinledi

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Yüreğir ilçesinde bazı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinleme fırsatı buldu.

Denetimlerin Detayları

Görüşmeden önce, Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Süleyman Vahit Caddesi'nde özel harekat, asayiş ve trafik ekiplerinin desteklediği denetim gerçekleştirdi. Bu kapsamda araçların yanı sıra sürücülerin kimlikleri de kontrol edildi.

İş Birliği Vurgusu

Denetimlerin ardından, Arıkan, muhtarlarla gerçekleştirilen görüşmede, iş birliği içinde sorunları çözebileceklerini ifade etti. Narkotik Şubesinden katılımcılara Narkotik Veri Analiz Sistemi (NARVAS) hakkında bilgi verildi. Bu sistem, vatandaşlardan gelen ihbarların analiz edilmesine yardımcı olarak suçluların daha kolay yakalanmasına olanak tanıyor.

Uygulama İstatistikleri

Yıl başından bu yana, ilçede toplam 200 uygulamanın gerçekleştirildiği belirtildi. Bu uygulamalar sonucunda uyuşturucu ticareti ve uyuşturucu kullanmak suçlarından 1351 adli olayda toplam 1656 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Bunlar arasında 250 kişinin tutuklandığı bilgisi paylaşıldı.

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, merkez Yüreğir ilçesindeki bazı mahallelerin...

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, merkez Yüreğir ilçesindeki bazı mahallelerin muhtarlarıyla buluşarak sorun ve taleplerini dinledi.