Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adanaspor'dan Üst Sıralar İçin Hedef

Adanaspor başkanı Asil Bostancı, takımın üst sıralarda mücadele etme hedefinde olduğunu açıkladı.

Yayın Tarihi: 27.07.2024 11:08
Güncelleme Tarihi: 27.07.2024 11:08

Adanaspor'dan Üst Sıralar İçin Hedef

Adanaspor'da Üstte Oynama Hedefi

Trendyol 1. Lig kulübü Adanaspor'un başkanı Asil Bostancı, takımın bu sezon üst sıralarda mücadele etme niyetinde olduğunu ifade etti.

Çalışmalar Devam Ediyor

Bolu'da yapılan çift antrenmanlarla sezon hazırlıklarını sürdüren Adanaspor, başkan Bostancı'nın katılımıyla kamp alanını ziyaret etti. Bostancı, AA muhabirine yaptığı açıklamalarda, takımın performansının iyi yönde ilerlediğini ve yönetimin camianın beklentilerine odaklandığını belirtti.

Transfer Süreci ve Hedefler

Bostancı, transfer çalışmalarının devam ettiğini, önümüzdeki günlerde takıma katılacak yeni oyuncular olduğunu aktardı. Sezonun zorlu geçeceğini vurgulayan Bostancı, "Her transfer başarılı sonuçlar getirmez. Bu sezon ligde rekabetin fazla olacağını biliyoruz, ancak biz üst sıralarda mücadele eden bir takım oluşturmak istiyoruz," şeklinde konuştu.

Taraftar Desteği Önemli

Bostancı, taraftarların takıma sahip çıkmasını beklediklerini ifade ederek, "Büyük bütçelerle ve seyircisiz oynayan takımlar gibi olmamalıyız. Bizim taraftar gücümüze ihtiyacımız var," dedi.

Ligin Başlaması İçin Sabırsızlar

Adanaspor'un stoper oyuncusu Fatih Kurucuk, antrenmanların sıkı geçtiğini ve kamp sürecinin faydalı olduğunu kaydetti. "Hedefimiz daha güçlü bir Adanaspor oluşturmak. Geçen sezon zor anlar yaşadık ama bu sene farklı bir hedefle yola çıkıyoruz," değerlendirmesini yaptı.

Fransız orta saha oyuncusu Abdoulaye Dabo ise, kampta iki hazırlık maçında takımın eksiklerini tespit ettiklerini belirterek, bu sezon taraftarları mutlu edeceklerine inandığını ifade etti.