Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

AFAD, Kahramanmaraş Depremleri İçin Yardım Kampanyasına Teşekkür Belgesi Düzenledi

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısıyla başlatılan "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasına 100 bin lira ve üzeri bağış yapanların tamamına, ayrım yapılmaksızın teşekkür belgesi düzenlendiğini bildirdi. AFAD, BaBaLa TV'ye 500 bin lira bağış yaptığı için teşekkür belgesi verdi. Oğuzhan Uğur da AFAD'ın verdiği teşekkür belgesini Instagram'da duyurdu.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 23:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

AFAD, Kahramanmaraş Depremleri İçin Yardım Kampanyasına Teşekkür Belgesi Düzenledi

AFAD'dan Yardım Kampanyası Açıklaması

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısıyla başlatılan "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasına 100 bin lira ve üzeri bağış yapanların tamamına, ayrım yapılmaksızın teşekkür belgesi düzenlendiğini bildirdi.

Açıklamada, "Asrın felaketi Kahramanmaraş depremleri dolayısıyla gerçekleştirilen Türkiye Tek Yürek yardım kampanyasına 100 bin lira ve üzeri bağış yapan 1750 bağışçının tamamına, ayrım yapılmaksızın teşekkür belgesi düzenlenmiştir. Bu kapsamda Babala Tv olarak adlandırılan bağışçı da 500 bin lira bağış yaptığı için teşekkür belgesi düzenlenmiştir." bilgisine yer verildi.

AFAD'dan BaBaLa TV'ye Teşekkür Belgesi

AFAD 6 Şubat Depremlerinde yardımları ve duyarlılıkları için youtube kanalı BaBaLa TV'ye teşekkür belgesi verdi. AFAD'DAN BABALA TV'YE TEŞEKKÜR BELGESİ BaBaLa TV'ye verilen teşekkür belgesinde AFAD'ın, "Aziz Milletimizin tarihindeki en zor sınavlarından biri olan 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sonrası başlatılan "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına vermiş olduğunuz maddi destek, göstermiş olduğunuz yüksek ve samimi duyarlılık için tüm afetzedelerimiz adına ülkemiz adına teşekkür eder, AFAD Başkanlığı olarak şükranlarımızı sunarız." notu yer aldı.

Oğuzhan Uğur Instagram'dan Duyurdu

AFAD'ın verdiği teşekekkür belgesini Oğuzhan Uğur, sosyal medya platformu Instagram'dan yaptığı paylaşımla açıkladı. Sosyal medyada yer alan haberlere ilişkin açıklama yapma gereği duyulmuştur.Asrın felaketi Kahramanmaraş depremleri dolayısıyla gerçekleştirilen "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasına 100.000 TL ve üzeri bağış yapan 1.750 bağışçının tamamına, ayrım yapılmaksızın teşekkür...