Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ağustos Ayında En Çok Oynanan Oyunlar

Ağustos ayında en çok oynanan oyunlar arasında CS:GO, Baldur's Gate 3, Red Dead Redemption 2 ve Call of Duty: Modern Warfare 2 gibi popüler oyunlar yer alıyor.

Yayın Tarihi: 11.08.2023 05:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ağustos Ayında En Çok Oynanan Oyunlar

Counter-Strike: Global Offensive Zirvede tanıdık isim var!

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), 19 yıl önce ilk çıktığında öncülük ettiği takım tabanlı aksiyon oyununu bir üst seviyeye taşımaya devam ediyor. CS:GO yeni haritalar, karakterler, silahlar ve oyun modları, ayrıca klasik CS içeriğinin (de_dust2 vb.) güncellenmiş sürümlerini sunuyor.

Remnant 2

Remnant II, insanlığın hayatta kalan kısmını dehşet verici dünyalarda yepyeni ölümcül yaratıklar ve yüce boss'lar ile yüzleştiriyor. Bilinmezliğin derinliklerini kendi başına ya da iki arkadaşınla birlikte keşfet, kadim bir kötülüğün gerçekliğin ta kendisini yok etmesine engel ol.

Baldur’s Gate 3

Uzunca bir süredir beklenen serinin son oyunu Baldur’s Gate 3, henüz 3 Ağustos'ta piyasaya çıkmış olmasına karşın müthiş bir başarı göstererek listede 3'üncü sırada kendine yer buluyor. Partini topla ve dostluk, ihanet, fedakârlık, hayatta kalma ve mutlak güç arzusuyla dolu bir hikâyede Unutulmuş Diyarlar'a dön.

Red Dead Redemption 2

175 kez Yılın Oyunu ödülü ve 250 kez tam puan değerlendirme alan Red Dead Redemption 2 yeni çağın şafağında Vahşi Batıda Artur Morgan ve Van der Linde çetesinin hikayesini anlatan görkemli bir onur ve sadakat destanı. Ayrıca, paylaşımlı ve canlı Red Dead Online dünyasına da erişim sağlıyor.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty®: Modern Warfare® II ile geri dönen efsanevi Görev Timi 141 Operatörleriyle kendimizi eşi benzeri görülmemiş küresel çatışmaların ortasında buluyoruz.

Warframe

Hikaye odaklı, oynaması ücretsiz çevrimiçi aksiyon oyununda durdurulamaz bir savaşçı olarak uyan ve arkadaşlarınla birlikte savaş.

Apex Legends

Respawn Entertainment imzalı Apex Legends, ödüllü ve ücretsiz oynanan bir Kahraman nişancı oyunudur. Güçlü yeteneklere sahip efsanevi karakterlerden oluşan ve genişleyen kadronun ustası olun, stratejik takım oyununu ve yeni nesil Kahraman Nişancı ve Battle Royale’in yenilikçi oynanışını deneyimleyin.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto V'in PC sürümü, oyunculara 4k ve ötesinde çözünürlükle ve saniyede 60 kare tazeleme hızıyla Los Santos ve Blaine County dünyasını keşfetme fırsatını sunuyor.

Assassin’s Creed Valhalla

Efsanevi Viking savaşçısı olarak şanlı bir mücadeleye atılın. Düşmanlar üzerine akınlar yapın, yerleşiminizi genişletin, egemenliğinizi pekiştirin.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege, başarılı planlamanın ve planları uygulamanın zafer kazandırdığı özel, taktiksel bir takım tabanlı nişancı oyunudur.