Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Kim Olacak?

Habertürk'te yayınlanan Hülya Hökenek'in sunduğu "Enine Boyuna" programında AK Parti'nin yerel seçimlerde İBB Başkanı olarak kimin aday gösterileceği konuşuldu. Programda aldığı kulis bilgilerini aktaran ODA TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, önemli iddialar ortaya attı.

Yayın Tarihi: 11.09.2023 14:10
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Kim Olacak?

Habertürk'te yayınlanan Hülya Hökenek'in sunduğu "Enine Boyuna" programında AK Parti'nin yerel seçimlerde İBB Başkanı olarak kimin aday gösterileceği konuşuldu.

Programda aldığı kulis bilgilerini aktaran ODA TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, önemli iddialar ortaya attı. "Ekonomi çok önemli, pazar çok önemli" diyen Özçelik yerel seçimlerde adayın sonuçları belirleyici olduğunu ifade etti.

Adayın İsmi Önemli

Can Özçelik şu ifadeleri kullandı: "Yerel seçimlerde aday çok önemli. AK Parti çalışıyor. Anketler yapıyorlar, kamuoyu yoklaması yapıyorlar. Teşkilat hızlı bir şekilde çalışıyor. Birkaç arkadaşımı aradım, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yakın bir ismi aradım. Acaba Bakanın böyle bir isteği var mı. Seçim öncesi de konuşmuştuk milletvekili olmayacak demişti, olmadı. Bakanlık konusunda Sayın Cumhurbaşkanı'nı kırmaz demişti.

ERDOĞAN İSTERSE HAYIR DEMEZ

Şunu söyledi, "Sayın Cumhurbaşkanı isterse hayır demez. Cumhurbaşkanı Koca ile ilgili bir tasarruf yaparsa belediye için hayır demez" dedi. Bu ilginç, Fahrettin Koca'ya yakın bir isim bunu söyleyen.

Güçlü bir aday, hem pandemi sürecini çok iyi yönetti. Güçlü bir aday olarak önümüzde duruyor. Eğer olursa karşısında Ekrem İmamoğlu olacak. İstanbul'da bunun için böyle bir tercih yapılabilir."