Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Akaryakıt Harcamalarına 400 TL İade Kampanyası Başlatıldı

Akaryakıt harcamalarına 400 TL iade kampanyası başlatıldı! Garanti Bankası tarafından sunulan yeni kampanya ile birlikte akaryakıt harcamalarında 400 TL iade fırsatı sunuluyor. Kampanyaya nasıl katılım sağlanıyor? Detaylar makalede yer alıyor.

Yayın Tarihi: 06.08.2023 23:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Akaryakıt Harcamalarına 400 TL İade Kampanyası Başlatıldı

Akaryakıt harcamalarına 400 TL iade kampanyası başlatıldı!

O tarihe kadar tüm istasyonlarda geçerli Garanti Bankası tarafından sunulan yeni kampanya ile birlikte akaryakıt harcamalarına özel 400 TL iade fırsatı duyuruldu. Kampanyaya nasıl katılım sağlanıyor?

Akaryakıt fiyatlarının son dönemde çok yüksek seviyeye çıkartılması vatandaşların ulaşım giderlerinin artmasına neden oldu. Bankalar bu artan ihtiyaçlara karşılık yeni kampanyalarını duyurmaya başlayarak vatandaşların uygun fiyatlardan akaryakıt harcaması yapabilmesini sağlıyor. Garanti Bankası bugün itibariyle duyurduğu yeni kampanyasında vatandaşlara toplamda 400 TL iade fırsatı sunuyor. Akaryakıt harcamalarında geçerli olan bu iade fırsatı vatandaşların akaryakıt harcamalarında büyük bir fırsat yaratmakta.

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanıyor?

Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek 1 Ağustos – 31 Ağustos tarihleri arasında ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve YAKIT400 promosyon kodunu uygulamaya giren bireysel müşterilerimiz, 10 Eylül 2023 tarihine kadar Paracard veya kredi kartlarından biriyle akaryakıt harcaması yaparak faydalanabilir. YAKIT400 promosyon kodunun Garanti BBVA Mobil’deki Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanından ilgili kampanya seçilerek girilmesi gerekmektedir.

Kampanya Detayları

Kredi kartı veya Paracard başvurusu yapıp kart sahibi olan müşterilerimiz, 10 Eylül 2023 23:59’a kadar ilk kez ve tek seferde akaryakıt harcaması yaparak kampanyaya dahil olabilirler. Kampanya koşullarını sağlayan müşterilerimizin, Paracard veya kredi kartları ile yapacakları ilk kez ve tek seferde yapacakları akaryakıt harcamalarının yarısı kadar, en fazla 400 TL olacak şekilde Paracard’larının bağlı bulunduğu Vadesiz TL mevduat hesaplarına veya Garanti BBVA kredi kartlarına ödül olarak iade edilecektir. Akaryakıt harcaması Paracard ile yapıldıysa ödül yüklemesi Paracard’ın bağlı bulunduğu Vadesiz TL mevduat hesabına yapılacak, Garanti BBVA kredi kartından yapıldıysa Garanti BBVA kredi kartı ekstresine yansıtılacaktır. Paracard ile yapılan akaryakıt harcaması için ödül geri ödemeleri müşterinin aktif Vadesiz TL Mevduat hesabına her ayın 15’ine kadar yapılacaktır. Ödeme yapılabilmesi için müşterinin aktif Vadesiz TL Mevduat hesabı olması gerekmektedir. Kredi kartından yapılan akaryakıt harcamasından kazanılan tutar ise akaryakıt harcamasını takiben kesilecek ilk ya da ikinci ekstresine yansıtılacaktır. Geri ödeme için müşterinin aktif bir kredi kartının olması gerekmektedir. Herhangi bir sebepten dolayı müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kişiler ödüle hak kazanamaz. Kampanya dönemi içerisinde, mevcutta bulunan diğer Garanti BBVA Mobil'den müşteri olanlara özel kampanyalardan faydalanılabilir. Akaryakıt kampanyası, Garanti BBVA ve iştirak çalışanları için geçerli değildir.