Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Alina Boz yine GÜNDEMDE! Bu sefer Galatasaray’ı hedef aldı

Alina Boz küfürlü videosu için açıklama yaptı! İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 17.05.2024 10:10
Güncelleme Tarihi: 17.05.2024 10:10

Alina Boz yine GÜNDEMDE! Bu sefer Galatasaray’ı hedef aldı

Sosyal medyada dolaşan bir video, Alina Boz'un Galatasaray'a hakaret ettiği iddialarını beraberinde getirdi. Ancak Boz, iddialara sert bir şekilde karşı çıktı ve bu suçlamaların asılsız olduğunu belirtti.

Videoya yansıyan anlarda, Simge'nin "Aşkın Olayım" şarkısını seslendirirken görünen Alina Boz'un, Galatasaray'a küfür ettiği ileri sürüldü. Ancak Boz, yapılan suçlamaların gerçeği yansıtmadığını ve sadece sevdiği bir şarkının sözlerini seslendirdiğini belirtti.

alina boz küfürlü videosu için açıklama yaptı

Boz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Dün kayda alınan ve iznim olmadan paylaşılan videoda küfür içerikli sözleri benim söylemediğim açıkça belli olmaktadır. Konuyu ben de üzüntüyle takip etmekteyim. Söz konusu videoda yalnızca sevdiğim bir şarkının sözlerini seslendirmiş olup, başkaca küfür vb. herhangi bir söz söylemedim." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, videonun izni olmadan paylaşıldığını ve kendisine yönelik hakaret içerikli yorumların yapıldığını dile getiren Boz, bu durumun kişilik haklarına saldırı niteliği taşıdığını vurguladı. Yasal haklarını savunmak için adli sürecin başlatılacağını belirten Boz, "Bu asılsız iftirayla gündeme gelmiş olmaktan dolayı üzgünüm." diyerek sözlerini noktaladı.