Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Alperen Ocakları'ndan Şehit Polis Yılmaz'a Protesto

Alperen Ocakları, şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için protesto düzenleyerek adalet talebinde bulundu.

Yayın Tarihi: 24.09.2024 23:13
Güncelleme Tarihi: 24.09.2024 23:13

Alperen Ocakları'ndan Şehit Polis Yılmaz'a Protesto

Alperen Ocakları'ndan Şehit Polis Yılmaz İçin Protesto

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, geçtiğimiz gün şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz'ı anmak ve adalet talep etmek için bir etkinlik düzenledi. Ümraniye’de meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayı sonrasında yaşanan arbede sırasında hayatını kaybeden Yılmaz için yapılan protesto, yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Adalet Talebi ve İdam İsteği

Protesto sırasında Beyoğlu Şişhane Metro çıkışında toplanan grup, pankartlar açarak sloganlar eşliğinde temsili darağacı kurdu. Etkinlikte, Alperen Ocakları İstanbul İl Başkan Vekili Erdal Taşkın, şehit polis Yılmaz’ın ve tüm şehitlerin kanının yerde kalmaması adına bir basın açıklaması yaptı.

Taşkın: "Adaletin tam anlamıyla sağlanması, idamın geri getirilmesi ile mümkündür." diyerek, teröristlerden çocuk istismarcılarına kadar birçok suçlu için idam cezasının uygulanmasını talep etti.

Şehit Yılmaz İçin Taziyeler

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Hasan Balcı da, şehit Yılmaz’a Allah’tan rahmet dileyerek, ailesine ve Türk Polis Teşkilatı’na başsağlığı dileğinde bulundu. Balcı, bu tür olayların önlenmesi için gerekli adımların atılması gerektiğini vurguladı.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan...

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, kaçmasının ardından yaşanan arbede sırasında silahla ateş açması sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit edilmesini protesto etti.