Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Altın Kafes Dizisi: Yeni İsim ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Yönetmen Cem Akyoldaş'ın yönettiği Altın Kafes dizisi, Tutsak adıyla başlayacak olan dizi için isim değişikliğine gitti. Kore'den uyarlanan ve ARC Film imzalı olan dizi, Aytaç Şaşmaz, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Ebru Cündübeyoğlu, Kaan Turgut, Ali Kayra Kul, Sacide Taşaner, Sümeyra Koç, Cansu Mumcu, Şifa Nur Gül, Aksel Yılmaz, Eda Nur Gülbudak, Murat Kılıç, Gurur Çiçekoğlu ve Buse Orcan gibi birbirinden yetenekli oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Altın Kafes dizisi, Onur ile Zeynep'in zorlu bir aşk hikayesini anlatıyor. Beyoğlu ailesinin veliahtı olan Onur ile okulda öğretmenlik yapan Zeynep'in karşılaştıkları zorluklar ve verdikleri büyük mücadele dizinin temel konusunu oluşturuyor.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 14:18
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Altın Kafes Dizisi: Yeni İsim ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Yönetmen Cem Akyoldaş'ın yeni projesi Altın Kafes, Tutsak adıyla başlayacak olan dizi için isim değişikliğine gitti.

Kore'den uyarlanan ve ARC Film imzalı olan dizi, Aytaç Şaşmaz, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Ebru Cündübeyoğlu, Kaan Turgut, Ali Kayra Kul, Sacide Taşaner, Sümeyra Koç, Cansu Mumcu, Şifa Nur Gül, Aksel Yılmaz, Eda Nur Gülbudak, Murat Kılıç, Gurur Çiçekoğlu ve Buse Orcan gibi birbirinden yetenekli oyuncuları kadrosunda barındırıyor.

Altın Kafes dizisi, Onur ile Zeynep'in zorlu bir aşk hikayesini anlatıyor. Beyoğlu ailesinin veliahtı olan Onur ile okulda öğretmenlik yapan Zeynep'in karşılaştıkları zorluklar ve verdikleri büyük mücadele dizinin temel konusunu oluşturuyor.