Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Amazon Prime Day 2024'te Rekor Satışlar

Amazon Prime Day 2024, Türkiye'de tarihi satış rakamlarıyla dikkat çekti; elektronik ve moda ürünleri en çok ilgi gören kategoriler oldu.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 17:40
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 17:40

Amazon Prime Day 2024'te Rekor Satışlar

Amazon Prime Day 2024'te Tarihi Bir Başarı

Amazon, Prime Day 2024’ün şimdiye kadarki en büyük küresel alışveriş etkinliği olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz yıl Türkiye’de gerçekleşen kampanya, haftalık satış ve ciro açısından rekor kırarak dikkat çekti.

Türkiye'de Rekor Sayıda Sipariş

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye’deki Prime üyeleri kampanya süresince rekor sipariş sayısına ulaştı. Ayrıca, kampanya sırasında günlük site ziyaret sayısında da tüm zamanların en yüksek rakamlarına ulaşıldı.

Popüler Ürünler ve Kategoriler

Türkiye’de Prime İndirim Avcıları aracılığıyla, çok talep gören ürünlerde cazip indirimler sunuldu. Prime Day boyunca en çok satış gerçekleşen kategoriler ise elektronik, bilgisayar, moda, kitap ve kişisel bakım oldu.

Özellikle Prime üyeleri arasında en çok ilgi gören ürünler arasında mobil telefonlar, mutfak aletleri ve tüketim malzemeleri yer aldı.

Tanınmış Markalar En Çok Tercih Edildi

Ayrıca, Amazon Türkiye’de en yüksek talep gören markalar arasında Apple, Samsung, Philips, Stanley, MSI, Karaca ve Lego gibi hem yerel hem de global markalar ön planda yer aldı.

Amazon Prime Üyeliği ile Sunulan Fırsatlar

Amazon Prime, dünya genelinde 200 milyondan fazla üyesine alışveriş ve eğlencenin keyfini sunuyor. Türkiye’de Prime üyeleri, herhangi bir sepet tutarına bağlı kalmaksızın, aynı gün, ertesi gün ya da iki günde hızlı ve bedava teslimat seçeneklerinden yararlanabiliyor.

Üstelik, her gün popüler markaların ürünlerine özel fırsatlar, Prime Day boyunca üyelere özel indirimler ve fırsatlar da mevcut. Prime Video ile ödüllü içeriklere, Prime Gaming ile de ücretsiz oyunlara erişim sağlamak, tüm bunlar sadece ayda 39 lira gibi uygun bir bedelle sunuluyor.