Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Amerikalı Vatandaşın Uçakta Çantasının Patlamasıyla Yaşadığı Korku Anları

Amerikalı bir vatandaşın New York - Florida uçuşunda çantasının patlamasıyla yaşadığı korku anları sosyal medyada paylaşıldı. Patlama sonucu çıkan yangın kabin ekibi tarafından kontrol altına alındı ve uçaktaki yolcular güvenlik nedeniyle sorgulanmak üzere havalimanına götürüldü.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 19:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Amerikalı Vatandaşın Uçakta Çantasının Patlamasıyla Yaşadığı Korku Anları

Amerikalı bir vatandaş, New York – Florida uçuşunun başladığı anlarda çantasının patlamasıyla uçakta yaşanan kaos anları paylaştı.

Görüntülerde kabin ekibinin patlayan çantaya su döktüğü anlarda yolcuların, ‘Telefonunu kapatmazsan böyle olur’ dediği kameraya yansıdı.

Çantada patlamaya sebep olan cismin ise daha önce kullanılmadığı iddia edilen powerbank olarak bilinen güç adaptöründen kaynaklandığı düşünülüyor.

Patlama kontrol altına alındıktan sonra ise uçaktaki bütün yolcular sorgulanmak üzere havalimanı güvenliğine alındığı açıklandı.

Konuyla ilgili çantası yanan Amerikalı vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: Hayatımın en korkunç anlarından biriyle yüzleştim. New York'tan Güney Florida'ya dönüş uçuşumda kalkış öncesi uykuya daldıktan hemen sonra, yüzüme doğru gelen ani ve korkunç bir sıcaklık dalgasıyla uyandım. Hemen gözlerimi açtım ve ilk başta koltuğumun altına sıkıştırılmış olan sırt çantamın ateş topuna döndüğünü fark ettim. Hızlı hareket ederek yere ittim ve alevlerin yayılmaması için çılgınca üzerine basmaya başladım. Uçuş personelinin döktüğü suyun yardımıyla yangın kontrol altına alındı. Ancak durumun ciddiyeti nedeniyle, kapsamlı bir soruşturma için herkesin uçağı boşaltması gerekiyordu.