Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ankara Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında 3 kadroda çalıştırmak üzere personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. İlanın başvuru şartları ve başvuru nasıl yapılacağı açıklandı.

Yayın Tarihi: 12.09.2023 17:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ankara Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı

Son Dakika: Ankara Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Yapacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında 3 kadroda çalıştırmak üzere personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. ABB Fen İşleri tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında işçi alımı yapılacak kadrolara ve ilanın başvuru şartlarına yer verildi.

OPERATÖR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olacaktır. İş makinesi operatörleri kullandığı araç için yetkili kurumlardan alınmış operatör sertifikasına sahip olacaklardır. Karayollarında trafiğe çıkacak olan iş makinesini kullanan operatörler ise G sınıfı ehliyete sahip olacaklardır. İşini yapmasına engel durumu olmayacaktır. Heyet raporuna (Psikoteknik) sahip olacaktır. Kamu haklarından kısıtlı olmayacaktır.

AĞIR VASITA ŞOFÖRÜ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olacaktır. Tır veya Kamyon Sınıfı sürücü belgesine sahip olacaktır. Her şartta çalışabilecek sağlıklı yapıya sahip olacak ve herhangi bir sakatlığı bulunmayacaktır. İşini yapmasına engel durumu olmayacaktır. Heyet raporuna (Psikoteknik) sahip olacaktır. Şoförler, hizmet araçlarında hizmet verirken, işin gereği yapılan yenilikler ve alınan yeni teknolojilere yönelik verilecek eğitimlere katılacak ve aldıkları eğitimin gereğine uyacaklardır. Kamu haklarından kısıtlı olmayacaktır. İdare uygun gördüğü durumlarda bu personele binek araç da kullandırabilecektir.

ASFALT İŞÇİSİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olacaktır. Bedenen çalışacak olup işini yapmasına engel durumu olmayacaktır. Sağlık raporuna sahip olacaktır. En az ilkokul mezunu olacaktır.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İlana başvurular internet üzerinden alınacak. Başvuru yapmak isteyenlerin 'https://forms.ankara.bel.tr/fen-isleri-personel-alimi' adresi üzerinden alınacak.