Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ankara'da Üç Yabancı Hırsız Tutuklandı

Ankara'da düzenlenen hırsızlık operasyonunda üç yabancı uyruklu kişi tutuklandı. Detaylar haberimizin içeriğinde.

Yayın Tarihi: 23.08.2024 12:53
Güncelleme Tarihi: 23.08.2024 12:53

Ankara'da Üç Yabancı Hırsız Tutuklandı

Ankara'da Hırsızlık Operasyonu

Başkent Ankara'da gerçekleştirilen bir hırsızlık operasyonu sonucunda, üç yabancı uyruklu kişi tutuklandı. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bu ay Çankaya, Yenimahalle ve Sincan ilçelerinde meydana gelen üç ayrı hırsızlık olayının ardından hızlı bir operasyon başlattı.

Ekipler, yürütülen çalışmalar kapsamında 185 güvenlik kamerasını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini belirledi. Bu tespitlerin ardından, metro istasyonunda düzenlenen operasyonda Gürcistan uyruklu A.A., G.T. ve K.G. isimli zanlılar yakalandı.

Yapılan Aramalar ve Ele Geçirilen Eşyalar

Yakalamanın ardından şüphelilerin üstlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, kapı kilitlerini açmak için kullanılan çeşitli aletler, kamufle olmak amacıyla kullandıkları şapka ve giysiler ile birlikte mağdurlara ait çok sayıda ziynet eşyası ve bir dizüstü bilgisayar ele geçirildi.

Öte yandan, şüphelilerin öncelikle boş evleri tespit ettikten sonra, özel aparatlarla kapı göbeklerini kırarak, ziynet eşyası, para ve elektronik eşyalar çaldıkları öğrenildi.

Mahkemeye Sevk ve Eşyaların İadesi

Yakalanan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Ele geçirilen eşyalar ise mağdurlarına geri teslim edildi.

Ankara'da yapılan hırsızlık operasyonunda 3 yabancı uyruklu tutuklandı. Şüphelilerin üstlerinde ve...

Ankara'da yapılan hırsızlık operasyonunda 3 yabancı uyruklu tutuklandı. Şüphelilerin üstlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada, kapı kilitlerini açmak için kullanılan aparatlar, kamufle olmak için kullandıkları şapka ve giysilerle birlikte mağdurlara ait çok sayıda ziynet eşyası ile dizüstü bilgisayar ele geçirildi.