Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ankara Halkına Büyük Müjde! Dev Zabıta ve İtfaiye Eri Alımı Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Başvuru şartları ve süreç hakkında detaylı bilgi verildi.

Yayın Tarihi: 15.09.2023 15:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ankara Halkına Büyük Müjde! Dev Zabıta ve İtfaiye Eri Alımı Başladı

Ankara Halkına Büyük Müjde! Dev Zabıta ve İtfaiye Eri Alımı Başladı

Ankara’da Kimse İşsiz Kalmayacak Ankara da önemli bir süreç bizi bekliyor. nemli sayıda Zabıta ve İtfaiye eri alınacağı resmi olarak duyuruldu Ülkemizde işsizlik sorunu gündemlerde yer almaya devam ederken insanlar iş arayışına devam etmektedir. Devlet kurumlarının ilanlarını çok yakından takip edenler Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden gelen zabıta memuru ve itfaiye eri alımı ilanına başvuru yapabilirler.Belediye resmi Twitter hesabından bir açıklama yaparak ilk defa atanmak üzere zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapılacağını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından istihdam kapıları açıldıABB Başkanlığı tarafınca yayınlanan iş ilanıyla alakalı duyuruda “ ABB Başkanlığı bünyesine 657 sayılı kanuna göre istihdam etmek için; ‘ Belediye Zabıta Yönetmeliği’ ve ‘ Belediye İtfaiye Yönetmeliği’ hükümlerince derecesi, unvanı, sınıfı, nitelikleri, adedi, KPSS taban puanı, KPSS puan türü ve diğer koşulları taşıma şartıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama zabıta memuru ve itfaiye eri alınacak” paylaşımı yapıldı.

Başvuru şartları nedir?

  • TC vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından mahrumiyeti olmayacak
  • Adli sicil kaydının temiz olması
  • Erkek adaylar askerliğini tamamlamış ya da askerlik ile alakası olmamalı
  • İşe alınacak kişilerin görevlerini yapmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorunu olmaması gerekiyor
  • İlanda yer alan kadrolar için aranan diğer koşulları taşımak

Başvuru yapmak isteyen kişiler 16 Ekim ile 27 Ekim arasında mesai bitene kadar gerekli belgeleri ile başvuru sürecini yapabilirler. İlanla ilgili fiber ayrıntılar ABB’nin internet sitesinden yer almaktadır.