Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Antalya'da Boğulma Tehlikesi: Balıkçılar Kurtardı

Gazipaşa'da denize giren bir adamı balıkçılar kurtardı. Sağlık durumu iyi.

Yayın Tarihi: 16.09.2024 19:14
Güncelleme Tarihi: 16.09.2024 19:14

Antalya'da Boğulma Tehlikesi: Balıkçılar Kurtardı

Antalya'da Boğulma Tehlikesi Geçiren Kişi Kurtarıldı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir vatandaş, denizde kaybolan terliğini almak amacıyla suya girdiği esnada boğulma tehlikesi yaşadı. Olay, Koru Mahallesi açıklarında gerçekleşti.

Olayın Gelişimi

Musa Yıldız, denize düşen terliğini almak için suya girdi, fakat şiddetli fırtına ve yüksek dalgalar nedeniyle uzun süre denizde kalmak zorunda kaldı. Yıldız’ın zor durumda olduğunu gören balıkçılar, duruma müdahale etti.

Balıkçıların Kahramanlığı

Yıldız'ı kurtaran balıkçılardan biri olan Hasan Bülüç, olay anına ilişkin şu şekilde konuştu: "Haber alır almaz harekete geçtim. Bir bidon buldum ve hemen denize atladım. Arkadaşımız denizde bir buçuk saatten fazla kalmıştı. Yaklaşık yirmi dakika sonra teknemiz geldi ve onu karaya çıkardık. Daha sonra limanda bekleyen ambulansa teslim ettik."

Sağlık Durumu İyi

Ambulans ile hastaneye sevk edilen Musa Yıldız’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bu olay, balıkçıların hızlı müdahalesi sayesinde son anda kurtarılan bir hayatı simgeliyor.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde denize düşen terliğini almaya çalışırken boğulma tehlikesi geçiren...

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde denize düşen terliğini almaya çalışırken boğulma tehlikesi geçiren kişiyi balıkçılar kurtardı. Balıkçılardan Hasan Bülüç, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.