Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Antalya'da Çiçekçi Darbede Hayatını Kaybetti

Antalya'da sosyal medya nedeniyle çıkan tartışmada darbedilen çiçekçi, yaşamını yitirdi. Olayla ilgili detaylar belirlendi.

Yayın Tarihi: 18.10.2024 16:36
Güncelleme Tarihi: 18.10.2024 16:36

Antalya'da Çiçekçi Darbede Hayatını Kaybetti

Antalya'da Çiçekçi Darbedildi

Antalya'da, eşinin izinsiz bir şekilde fotoğrafını sosyal medyada paylaşması nedeniyle darbedilen çiçekçi, Eşref Yunus Yıldırıcı, yaşadığı ağır yaralanmalar nedeniyle hayatını kaybetti.

Eşref Yunus Yıldırıcı'nın Durumu

Olaydan sonra hastaneye kaldırılan 29 yaşındaki Yıldırıcı, 5 gün boyunca yoğun bakımda kaldıktan sonra beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, Eşref Yunus Yıldırıcı'nın sabah saatlerinde Kepez Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Aile Üzerindeki Etkiler

Kız kardeşi Firdevs Yıldırıcı, olay sonrası yaşananları anlatarak ağabeyinin bu duruma düşmesinin ve ölmesinin tek sorumlusunun Kıvanç Ş. olduğunu ifade etti. Duygusal bir şekilde açıklamalarda bulunan Yıldırıcı, "Ağabeyimin herhangi bir sağlık sorunu yoktu. Kıvanç Ş, suçunu hafifletmek için böyle bir bahane bulmaya çalışıyor," dedi.

Olayın Arka Planı

12 Ekim tarihinde meydana gelen olayda, Kıvanç Ş'nin eşi tarafından paylaşılan bir çiçek fotoğrafı üzerine tartışma çıkmış, Kıvanç Ş. durumu çözmek yerine Eşref Yunus Yıldırıcı'yı iş yerinde darbetmişti. Yapılan baskı sonucunda, ağır yaralanan Yıldırıcı hastaneye kaldırılmış ancak yaşam mücadelesini kaybetmiştir.

Cenaze ve Organ Bağışı

Yıldırıcı'nın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Aile, Eşref'in organlarıyla başka insanlara hayat vermek istediklerini ancak karşı tarafın iddiaları nedeniyle bunun gerçekleşmediğini belirtti.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Kıvanç Ş'nin gözaltına alındığı ve daha sonra tutuklandığı bildirildi.

Antalya'da bir kişinin, eşinin fotoğrafını sosyal medyada izinsiz paylaştığı gerekçesiyle...

Antalya'da bir kişinin, eşinin fotoğrafını sosyal medyada izinsiz paylaştığı gerekçesiyle darbettiği iddia edilen çiçekçi, yaşamını yitirdi. Yıldırıcı'nın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.