Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Antalya'da Polis Memuruna Silahlı Saldırı

Serik'te bir polis memurunun silahlı saldırıya uğraması sonucu ağır yaralandığı olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Yayın Tarihi: 19.10.2024 15:34
Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 15:34

Antalya'da Polis Memuruna Silahlı Saldırı

Antalya'da Silahlı Saldırı: Bir Polis Memuru Yaralandı

Antalya'nın Serik ilçesinde, yerel sanayi sitesinde gerçekleşen bir olayda, otoparktan otomobil almak üzere gelen bir polis memuru silahlı saldırıya uğradı.

Olayın Detayları

Edinilen bilgilere göre, plakası bulunmayan beyaz bir araçtan inen saldırgan, yolda yürüyen kişiye pompalı tüfek ile ateş açtı. Saldırı sonucu yaralanan kişi, yere düşmek zorunda kaldı.

Olayın ardından hemen polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Yaralı, ilk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada tedavi edildikten sonra Antalya’ya sevk edildi. Yaralının durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Yaralının Kimliği ve Şüpheli

Polis ekiplerinin kıymetli çalışmaları sonucunda, saldırıya uğrayan kişinin Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Ali Şen olduğu tespit edildi. Olayla bağlantılı olarak, şüpheli G.K.’nın kimliği belirlendi. Kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Saldırı anı, sanayideki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, beyaz otomobilin yavaşladığı, ardından arka koltuktan pompalı tüfek ile ateş açıldığı ve polis memurunun yere düştüğü net bir şekilde görülüyor.

Ayrıca, saldırı sırasında bir tamirhanede park halindeki bir otomobile de saçmaların isabet ettiği belirlenmiştir.

Antalya'nın Serik ilçesinde polis memuru Ali Şen, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. İlk...

Antalya'nın Serik ilçesinde polis memuru Ali Şen, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. İlk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı, buradan da Antalya'ya sevk edildi.