Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Apple iPhone Fiyatlarında Büyük İndirim!

Apple, iPhone fiyatlarında %40'a varan indirim yaparak tüketicilerin yeniden iPhone kullanımını arttırmayı hedefliyor. Bu indirim sayesinde, Apple'ın rakipleri ile yarışabileceği bir ortam oluştu.

Yayın Tarihi: 10.05.2023 07:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Apple iPhone Fiyatlarında Büyük İndirim!

Apple iPhone Fiyatlarını Düşürdü…

iPhone fiyatlarında önemli bir düşüş yaşanıyor. Fiyatların düşmesiyle birlikte tüketicinin iPhone 11-12-13 ve 14 modeli telefonları tercih etme sayısı ise artmaya başladı. Yapılan araştırmalar sonucunda elde edilen verilere göre Apple telefon modellerinin fiyatlarında %40’a varan bir indirim yaptı. Bu fiyat düşüşünün arasında yatan sebep ise tüm tüketiciler tarafından merak ediliyor. Apple’ın fiyatları düşürme sebebinin yeni bir modeli piyasaya sürecek olması olarak da kulislerde konuşuluyor.

Bu indirim fırsatı iPhone kullanıcıları arasında büyük bir heyecana sebep oldu. Bu indirim çok daha fazla insanın yeniden iPhone kullanabilecek olması anlamına geliyor. Aynı zamanda bu fiyat düşüşü Apple’ın rakipleri ile yarışabileceği bir ortam oluşturuyor. Bu gelişme sonrasında iPhone kullanıcıları ve teknolojiyi yakından takip edeler arasında büyük bir ilgi oluştu. Ülkemizde yaşanan ekonomik zorluklar sebebiyle yavaşlayan iPhone satışlarının bu indirim sonrasında büyük oranda rahatlayacağı ön görülüyor.

iPhone’un Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Apple tarafından yapılan açıklamaya göre %40’a yakın bir indirimin yapılma ihtimali yüksek. Bu indirim sonrasında öğrencilerin dahi iPhone almak için sıraya girdiği alınan bilgiler arasında. Özellikle satın alma gücünün düştüğü ülkelerde bu çok önemli bir gelişme olarak ön plana çıkıyor. Ülkemizdeki müşterilerin satın alma alışkanlıklarını değiştiren fiyat pahalılıkları iPhone satışlarını da vurmuştu. Bu indirim sayesinde Apple’a olan ilginin yeniden hayata döneceği düşünülmekte.

Apple Hakkında…

Merkezi Cupertino’da bulunan Apple Inc. (Apple Computer Inc.) Dünya’nın en büyük bilişim şirketlerinden biri. Menşei Amerika olan şirketin kurucusu ise meşhur yöneticisi Steve Jobs ile birlikte Steve Wozniak ve Ronald Wayne. 14 farklı ülkede 400’ü aşkın satış mağazası bulunan Apple borsa açısından da dünyanın en değerli şirketidir. Şirketin dünya çapında 100.000 bine yakın personeli bulunmaktadır. Kullanıcılarına veri güvenliği açısından büyük fırsatlar sunan Apple ürünleri özellikle iş hayatında güvenliği ve kaliteyi ön planda tutan insanlar tarafından sıkça tercih ediliyor. Tüm dünya genelinde servis ağına sahip olan Apple’ın müşteri memnuniyetine önem verdiği de aşikâr. Apple piyasaya bilgisayar üreterek girmiş olsa da günümüzde hayatı kolaylaştıracak birçok icadı ile piyasanın en iyi olmaya devam ediyor.