Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arka Sokaklar'ın Murat Komiseri Uğur Pektaş'ın Son Hali Sosyal Medyayı Salladı

Arka Sokaklar dizisinde Murat karakteri ile gönülleri fetheden Uğur Pektaş'ın son hali sosyal medyayı salladı. Survivor yarışması ile ünlendikten sonra oyunculuğa adım atan Uğur Pektaş özellikle Arka Sokaklar dizisiyle büyük bir fan kazandı. Arka Sokaklar dizisindeki Murat karakteri ile gönülleri kazanan Uğur Pektaş bir süredir gözlerden uzak yaşıyordu. Maneviyata yönelen Uğur Pektaş sosyal medyayı da az kullanan bir ünlü. Bir dönem sürmeli gözleri ve tarzıyla dikkat çeken Pektaş son haliyle gündeme geldi. Arkadaşlarıyla Kadıköy'de video çeken Uğur Pektaş'a "Murat komiser Arka Sokaklar'a dön", "Çok yakışıklısın", "Adam hâlâ çok cool" yorumları geldi.

Yayın Tarihi: 07.08.2023 18:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Arka Sokaklar'ın Murat Komiseri Uğur Pektaş'ın Son Hali Sosyal Medyayı Salladı

Arka Sokaklar dizisinde Murat karakteri ile gönülleri fetheden Uğur Pektaş'ın son hali sosyal medyayı salladı.

Survivor yarışması ile ünlendikten sonra oyunculuğa adım atan Uğur Pektaş özellikle Arka Sokaklar dizisiyle büyük bir fan kazandı. Arka Sokaklar dizisindeki Murat karakteri ile gönülleri kazanan Uğur Pektaş bir süredir gözlerden uzak yaşıyordu.

2008 yılında ünlü oyuncu Gamze Özçelik ile hayatını birleştiren ve daha sonra boşanan Pektaş şöhretin zirvesindeyken bambaşka bir hayata yönelmişti. Maneviyata yönelen Uğur Pektaş sosyal medyayı da az kullanan bir ünlü. Bir dönem sürmeli gözleri ve tarzıyla dikkat çeken Pektaş son haliyle gündeme geldi. Arkadaşlarıyla Kadıköy'de video çeken Uğur Pektaş'a "Murat komiser Arka Sokaklar'a dön", "Çok yakışıklısın", "Adam hâlâ çok cool" yorumları geldi.

2008 yılında ünlü oyuncu Gamze Özçelik ile hayatını birleştiren ve daha sonra boşanan Pektaş şöhretin zirvesindeyken bambaşka bir hayata yönelmişti. Bir dönem sürmeli gözleri ve tarzıyla dikkat çeken Pektaş son haliyle gündeme geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Uğur Pektaş: Gerçek aşkta ego yoktur Haberi Görüntüle