Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Artık Çizilen Gözlükleri Çöpe Atmayacaksınız!

Gözlük camındaki çizikleri yok etmek mümkün. Bu yöntem sayesinde artık gözlüklerinizin camını değiştirmek zorunda kalmayacaksınız.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 23:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Artık Çizilen Gözlükleri Çöpe Atmayacaksınız!

Gözlük Camındaki Çizikleri Yok Etmek Mümkün

Gözlük camındaki çizikleri yok etmek mümkün. Bu yöntem sayesinde artık gözlüklerinizin camını değiştirmek zorunda kalmayacaksınız. Gözlük camında oluşan çiziklerin genellikle bir kısmı, az bir çabayla yok edilebilir hale gelir.

Gözlük Camındaki Çizik Nasıl Yok Edilir?

Gözlük camındaki çizikleri gidermek için evde bulunan bazı ürünler işe yarar. Çeşitli yöntemler olsa da en etkili çözümlerden biri sirke ve sıcak su yöntemidir. Sirke ve sıcak su yöntemini gözlük camınızdaki çizikleri gidermek için uygulamanız ise çok basit. 1 bardak sıcak suyun içine yarım su bardağı sirke ilave edin. Ardından pamuğu sirkeli suya batırın ve pamuğu gözlüğünüze nazikçe uygulayın. Karışımı uyguladıktan sonra gözlüğünüzü ılık suyla durulayın ve mikro fiber bez ile ovalayın.

Sirkeli sıcak su yöntemi sayesinde hem gözlük camlarınızdaki lekeler gider, ayna gibi parlar ve çizikleri yok edebilirsiniz. Bu yöntemi uygulamadan önce gözlük camınıza zarar vermemek adına uzman birinden görüş almanızı tavsiye ederiz.