Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ çiftinin boşanma süreci: İddialar ve gerçekler

Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ çiftinin evlilikleri hakkında çıkan iddialar ve sonrasında Arzum Onan'ın eşine psikolojik şiddet gerekçesiyle boşanma davası açmasıyla birlikte, çiftin arasındaki sorunlar ve boşanma iddiaları daha da alevlendi.

Yayın Tarihi: 05.05.2023 07:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ çiftinin boşanma süreci: İddialar ve gerçekler

Arzum Onan eşi Mehmet Aslantuğ için ilk kez konuştu!

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinin evliliği hakkında çıkan iddiaların ardından, Arzum Onan sert bir açıklama yaparak bu iddiaların asılsız olduğunu ve hiçbir zaman böyle bir durumun yaşanmadığını belirtti. Ancak sonradan ortaya çıkan bilgilere göre, Arzum Onan 28 Şubat'ta mahkemeye başvurarak eşine psikolojik şiddet gerekçesiyle boşanma davası açtı.

Boşanma süreci ve iddialar

Arzum Onan'ın boşanma davası açmasıyla birlikte, çiftin arasındaki sorunlar ve boşanma iddiaları daha da alevlendi. Ancak Arzum Onan, yaptığı açıklamada herhangi bir boşanma söz konusu olmadığını ve eşi Mehmet Aslantuğ'un son derece saygın bir mücadele sürecinde olduğunu vurguladı.

İlişkilerde yaşanabilecek yorgunluklar

Arzum Onan, ilişkilerde zaman zaman yaşanabilecek yorgunluğun normal olduğunu belirtti ancak bu durumun birbirlerine duydukları sevgi, saygı ve ailelerinin durduğu yeri değiştirmediğinin altını çizdi. Mehmet Aslantuğ da yaptığı açıklamada, hayatlarına kattığı her şey için Arzum Onan'a minnettar olduğunu belirtti.

Boşanma süreci ve oğulları Can

27 yıllık evliliklerinin sona ereceği iddialarıyla gündemde olan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin oğulları Can'ın da haberi olduğu belirtildi. Boşanma sürecinin saygıyla ve güzelce halledilmesi temenni edildi.