Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un Boşanma Süreci

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un 27 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırdıkları boşanma süreci hakkında detaylar. Arzum Onan'ın doğum günü kutlaması ve eski eşinin paylaşımına verdiği yanıt.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 10:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un Boşanma Süreci

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un Boşanma Süreci

1996 yılında dünyaevine giren Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, 29 Mayıs'ta görülen boşanma davasına el ele gelmiş, 10 dakika süren duruşmanın ardından Beykoz Adliyesi’nden el ele ayrılmıştı. ARZUM 'ARTIK KARI KOCA GİBİ HİSSETMİYORUM' DEDİ Sosyal medya üzerinden suskunluğunu bozan Mehmet Aslantuğ, 'ihanet' haberlerini yalanlamış ve boşanma sürecini anlatmıştı. Buna göre ayrılığı dile getiren kişi bir yıl önce Onan olurken, boşanmayı da Aslantuğ istemişti. Biricik sevgili Arzum’ u ben terk etmedim diyen ünlü isim, sözlerine şöyle devam etmişti: Alıntı Metni BİRBRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ Onan ise Şu dönem kolay değil ama alışıyorum. Mehmet ile aram hiçbir zaman kötü olamaz. Birbirimizi çok seviyoruz. Biz görüşmüyor değiliz. Ortada oğlumuz Can var ifadelerini kullanmıştı. ESKİ EŞİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI Eski eşlerden 62 yaşındaki Mehmet Aslantunğ, son olarak 399 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından Arzum Onan'ın 50'nci yaşını kutladı. Aslantuğ, Onan'ın fotoğraflarını ve videolarını paylaştığı gönderide şu ifadelere yer verdi: Alıntı Metni Onan ise eski eşinin bu paylaşımına; Ağlarım mesajını yazıp, kalp emojisi ekleyerek yanıt verdi.

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, 27 yıllık evliliklerini tek celsede el ele gittikleri adliyede sonlandıkları gün 'en şaşırtıcı ve beklenmedik boşanmaya imza atan çift' olarak tarihe geçmişti. Bugün Arzum Onan'ın doğum günüydü... Mehmet Aslantuğ da yine yaptı yapacağını! Detaylar ????Mutluluğun yeşerdiği anlara, sislendiği zamanlara, el verdiğin geçmişe, uzandığın geleceğe...Sevincine, hüznüne, bildiğine değdiğine, bilemeyip yetişemediğine hoş geldin. Senden, sağlığından, huzurundan başka derdi olmayan, meramını anlatan anlatamayan tüm duygulara hoş geldin.Ey cumhuriyetin güzel kızı! Bir Ekim sabahı kızlarına da güneş gibi doğan ve yine bir Ekim sabahına, bu yüzyılın en iyisine hoş geldin...