Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Atakaş Hatayspor'un Genç Yetenekleri: Emir Dadük ve Ali Yıldız'ın Hedefleri

Atakaş Hatayspor'un genç oyuncuları Emir Dadük ve Ali Yıldız, A takımda yer almak ve milli takıma yükselmek için ter döküyor.

Yayın Tarihi: 27.07.2024 11:09
Güncelleme Tarihi: 27.07.2024 11:09

Atakaş Hatayspor'un Genç Yetenekleri: Emir Dadük ve Ali Yıldız'ın Hedefleri

Atakaş Hatayspor'un Genç Yetenekleri Arasında Hedefler Büyüyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'un genç oyuncuları Emir Dadük ve Ali Yıldız, A takımla birlikte oynama arzusuyla dolu.

Kamp Sürecinde Sert Çalışma

Erzurum Palandöken'deki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sezon hazırlıkları sürerken, 17 yaşındaki forvet Ali Yıldız ve 16 yaşındaki kaleci Emir Dadük, kendilerini geliştirmek adına sıkı antrenmanlar yapıyorlar.

Emir Dadük'ün Motivasyonu

Kaleci Emir Dadük, A takımla ilk kez kampa katıldığını belirtti. Emir, "Geçen seneden beri A takımda idmanlara çıkıyorum. Bir hazırlık maçı da oynadım. Depremden sonra çok zor zamanlar geçirdim ama sonrasında futbol kariyerimde olumlu bir ivme yakaladım," dedi.

Emir, A takımda yer almanın kendisi için çok gurur verici olduğunu ifade ederek, "Buranın altyapısından yetişip A takıma kadar çıktım. Gelecekte kulübüme iyi katkılar sağlayarak transfer olabilirim. Gelişimim açısından oynamayı çok istiyorum. Şu an 16 yaş altı milli takımdayım; ama hedeflerim büyük," şeklinde konuştu.

Ali Yıldız'ın Hedefleri

Genç forvet Ali Yıldız ise kampın kendisine büyük bir katkı sağladığını belirterek, "Asıl hedefim A Milli takım ve Avrupa'da oynamak. Bu sezon kendimi gösterip hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum," dedi.

Ali, "Süre almayı ve hedeflerimi gerçekleştirmek için elinden geleni yapmak istiyorum. İnşallah bu sezon kendimi başarılı bir şekilde göstereceğim," değerlendirmesinde bulundu.