Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ateş Kuşları 15. ve 16. Bölüm Özetleri ve Fragmanları

Ateş Kuşları dizisinin 15. ve 16. bölümleri hakkında bilgiler. Dizinin özetleri ve fragmanları.

Yayın Tarihi: 06.05.2023 01:00
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ateş Kuşları 15. ve 16. Bölüm Özetleri ve Fragmanları

Ateş Kuşları 16. Bölüm Fragmanı İzle

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ateş Kuşları son bölümle ekranlarda yer aldı. Dizinin en son bölümünü ATV yayın akışı saatlerinde izleyenler yeni bölümde neler olacak merak ederek Ateş Kuşları 16. bölüm fragmanı izle şeklinde araştırmalarına devam ediyor.

https://www.atv.com.tr/ates-kuslari/fragman

Ateş Kuşları 15. Bölüm Özeti

Duygu yüklü ve farklı hikayesiyle dikkat çeken ve atv ekranlarından izleyiciyle buluşacak Ateş Kuşları dizisi, 15. bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin 5 Mayıs Cuma günü yayınlanacak 15. bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor.

Barbaros Gerçeklerle Nasıl Baş Edecek?

Sevdiği kızı annesinin koynundan alıp kaçıranın kendi annesi olduğunu öğrenen Barbaros, Çatal'ın karşısında soğukkanlılığını korusa da oradan ayrılır ayrılmaz büyük bir panik atak geçirir. Sonrasında Gülayşe'nin yüzüne nasıl bakacağını bilemez.

Sabit, Yaşananları Hatırlamaya Başlıyor

Gülayşe, Sabit'in Barbaros'u ve unuttuklarını hatırlaması için Sabit'le Barbaros'u bir araya getirir. Planı işe yarar, Sabit olanları hatırlamaya ve Gülayşe'ye anlatmaya başlar.

Nermin'in Akıbeti Ne Olacak?

Gerçekleri fark etmeye başlayınca iki kardeşinin arasında kalıp büyük acı yaşayan Hacer'in peşine Ali düşer; onu daha da sıkıştırır. Zıpkın ve Barbar'la birlikte Menderes'in ipini çekmeye her an daha çok yaklaşır. Ama tam Nermin'i ifade vermeye şubeye götürürken önlerine çıkan bir sokak çocuğu Nermin'i bıçaklayınca, Ali ve Barbaros bir karar alırlar.

Barbaros, Her Şeyi Nizam'a Anlatıyor!

Barbaros Nizam'ın karşısına geçer ve kızı Lara'yı bulduğunu itiraf eder. Nizam'ın yıllardır tutunduğu rüyası gerçek olacaktır. Ama Barbaros'un bir şartı vardır! Nizam, 23 yıldır hasretini çektiği kızına kavuşabilecek mi? Barbaros'un şartı ne olacak?

Köksüzler ve Nizam Eyüboğlu Karşılaşması

Geçmişte ise, Köksüzler ansızın karşılarında Nizam Eyüboğlu'nu bulurlar.