Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Avrupa Genç Girişimciler Konferansı Romanya'da Gerçekleşti

Romanya'da gerçekleşen Avrupa Genç Girişimciler Konferansı, iş dünyasından 100'e yakın genci bir araya getirdi.

Yayın Tarihi: 21.10.2024 18:47
Güncelleme Tarihi: 21.10.2024 18:47

Avrupa Genç Girişimciler Konferansı Romanya'da Gerçekleşti

Avrupa Genç Girişimciler Konferansı Romanya'da Gerçekleşti

Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu (YES For Europe) ve Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım'ın liderliğinde düzenlenen Avrupa Genç Girişimciler Konferansı (EYEC), Romanya'da gerçekleştirildi.

Konferansa, 9 ülkeden ve Türkiye’den yaklaşık 100 genç iş insanı katıldı. "Girişimcilik Yoluyla AB'deki Gençlerin Geleceğini Şekillendirmek" teması ile hayata geçirilen etkinlik, Avrupa'daki geniş girişimcilik ekosisteminin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Önemli Konuklar ve Paneller

Etkinlikte, Romanya Enerji Bakanı Sebastian-Ioan Burduja, eski Romanya Başbakanı Victor Ponta ve Avrupa Birliği Genç Girişimciler Organizasyonu (JEUNE) Onursal Başkanı Florin Jianu konuşma yaptı. Ayrıca, Türkiye'nin Bükreş Büyükelçisi Özgür Kıvanç Altan da genç iş insanları ile bir araya geldi.

Konferans kapsamında, "Avrupa Girişimciliğini Şekillendiren Eğilimler", "Sürdürülebilirlik Enerji Yolunda Yenilenebilirlik" ve "Genç Girişimcilere Sürdürülebilir İşletmeler İçin Lider Tavsiyeler" başlıklı çeşitli paneller düzenlendi.

Gürkan Yıldırım'dan Açıklama

Toplantının açılışında konuşan Gürkan Yıldırım, Avrupa'nın karşılaştığı çeşitli zorluklar ve fırsatlar için yenilikçi çözümler geliştirmek üzere diyalog ve iş birliğini teşvik etmek istediklerini belirtti. Yıldırım, toplantının amacı hakkında şunları dile getirdi:

"Bu konferans, YES üyeleri, G20 Genç Girişimciler İttifakı üyeleri, JEUNE temsilcileri ve önde gelen siyasilerle iş insanları arasında anlamlı bağlantılar kurmayı hedefliyor. Bu ağ oluşturma fırsatları, katılımcıların ortaklıklar kurmasına ve deneyim paylaşımına olanak tanıyacak. Amacımız, fikirlerin gelişebileceği dinamik bir ekosistem yaratmak ve konferans sonrası kalıcı ilişkiler geliştirmektir.”

Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu (YES For Europe) tarafından düzenlenen Avrupa Genç...

Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu (YES For Europe) tarafından düzenlenen Avrupa Genç Girişimciler Konferansı (EYEC), Romanya'da gerçekleştirildi. Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu ve Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım, programa katılarak konuşma yaptı.