Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Avrupa'nın Büyük Futbol Liglerinde Bu Hafta Sonu Heyecan Dolu Maçlar

Avrupa'nın önemli futbol liglerinde bu hafta sonu büyük rekabete sahne olacak karşılaşmalar oynanacak. Futbolseverler, bu hafta sonu İspanya, İngiltere, İtalya ve Fransa liglerinde birbirinden heyecanlı beş maç izleyebilecek.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 16:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Avrupa'nın Büyük Futbol Liglerinde Bu Hafta Sonu Heyecan Dolu Maçlar

Avrupa'nın önemli futbol liglerinde bu hafta sonu büyük rekabete sahne olacak karşılaşmalar oynanacak.

Futbolseverler, bu hafta sonu İspanya, İngiltere, İtalya ve Fransa liglerinde birbirinden heyecanlı beş maç izleyebilecek.

LaLiga'nın 11. haftasındaki sezonun ilk El Clasico maçında, Barcelona, lider Real Madrid'i Lluis Companys Olimpiyat Stadı'nda yarın TSİ 17.15'te ağırlayacak.



PAZAR GÜNÜ DÖRT KRİTİK MAÇ


İngiltere, İtalya ve Fransa liglerinin 10. haftasında da 29 Ekim Pazar günü 4 önemli maçın heyecanı yaşanacak.

Premier Lig'de Manchester kenti takımlarının derbi mücadelesinde, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerinden United, son şampiyon City'yi TSİ 18.30'da Old Trafford Stadı'nda konuk edecek.



İtalya Serie A'da da iki kritik maç oynanacak.

Lider Inter, evi Giuseppe Meazza Stadı'nda Roma'yla TSİ 20.00'de karşılaşacak. Son şampiyon Napoli ise lig ikincisi Milan'ı Diego Armando Maradona Stadı'nda TSİ 22.45'te ağırlayacak.

Ligue 1'de ise bu sezon istikrarlı performans sergileyemeyen Fransa'nın iki köklü takımından Olimpik Marsilya, son sıraya kadar gerileyen Olimpik Lyon'u TSİ 22.45'te konuk edecek.



Şampiyonlar Ligi'nin ardından gözler yeniden liglere çevrildi.

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin önde götürdüğü şampiyonluk mücadelesi 10. hafta ile devam edecek. Avrupa futbolu ise birbirinden muhteşem karşılaşmalara sahne olacak. BEKLENMEDİK KARAR... Manchester United'dan Altay Bayındır'a şok! İTALYA'DA MUHTEŞEM İKİ MAÇİtalya Serie A'nın 10. haftasında liderlik koltuğunda yer alan Inter sahasında, lige kötü başlayan ancak üç haftada üç galibiyet alan Roma'yı konuk edecek. Inter ile Roma, 29 Ekim pazar günü saat 20:00'de karşı karşıya gelecek.Serie A'da bir diğer dikkat çeken karşılaşma ise, geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Napoli evinde ikinci sıradaki Milan ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadele de 29 Ekim pazar günü saat 22:45'te başlayacak. İNGİLTERE'DE BÜYÜK DERBİSir Alex Ferguson'ın ardından bir türlü beklenen başarıyı gösteremeyen Manchester United ligde oynadığı dokuz maçta 15 puan topladı ve sekizinci sırada yer alıyor.Manchester United'ın ezeli rakibi Manchester City ise son yıllara damga vuran takım özelliği taşıyor. Manchester United ile Manchester City, 29 Ekim pazar günü saat 18:30'da karşı karşıya gelecek. YAŞLANMIYOR... Eski Beşiktaşlı Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti! İSPANYA'DA EL CLASICO ZAMANIİspanya La Liga'nın 11. haftasında Avrupa futbolunun iki devi karşı karşıya gelecek. Üçüncü sırada yer alan Barcelona, Camp Nou'da Real Madrid'i ağırlayacak. Lider Real Madrid'in 25, üçüncü sıradaki Barcelona'nın ise 24 puanla sahaya çıkacağı El Clasico, 28 Ekim cumartesi günü saat 17:15'te başlayacak.