Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Aydın'da Pompalı Tüfekli Saldırı: Bir Kişi Yaralandı

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir kişi aracında pompalı tüfekle açılan ateş sonucunda yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 22:33
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 22:33

Aydın'da Pompalı Tüfekli Saldırı: Bir Kişi Yaralandı

Aydın'da Pompalı Tüfekli Saldırı

Aydın'ın Efeler ilçesinde, 09 ABM 157 plakalı aracında bulunan bir kişi, aracına pompalı tüfekle ateş açılması sonucu yaralandı. Olay, Astim 5. Cadde'de gerçekleşti. Yakınlarında bulunan Y.D. (40), motosikletli ve kasklı bir şahıs tarafından hedef alındı.

Olayın Detayları

Görgü tanıklarının ifadesine göre, motosikletten inen şüpheli, Y.D.'nin aracına doğru ateş etti. Saldırı sonrasında, yaralanan Y.D. ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaçan Şüpheli için Çalışmalar Başlatıldı

Olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Bu arada, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, motosikletli saldırganın ateş ettikten sonra hızla olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma yürütmekte ve şüphelinin kimliğini tespit etmeye çalışmaktadır.

Aydın'ın Efeler ilçesinde aracına pompalı tüfekle ateş açılan kişi yaralandı. Ekipler, olay...

Aydın'ın Efeler ilçesinde aracına pompalı tüfekle ateş açılan kişi yaralandı. Ekipler, olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.