Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ayşen İnci'nin Tarihi Konağı Dizisindeki Tesettürlü Kareleri Sosyal Medyada Olay Oldu

Usta oyuncu Ayşen İnci'nin Türkan Hanım'ın Konağı dizisindeki tesettürlü kareleri sosyal medyada olay oldu. İnci, Türkan Hanım karakterini canlandırdığı dönemde tesettür takan bir karaktere hayat vermişti.

Yayın Tarihi: 05.05.2023 01:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ayşen İnci'nin Tarihi Konağı Dizisindeki Tesettürlü Kareleri Sosyal Medyada Olay Oldu

Ayşen İnci'nin Tarihi Konağı Dizisindeki Tesettürlü Kareleri Sosyal Medyada Olay Oldu

'Sihirli Annem' isimli diziyle tanınan ancak öncesinde de türlü projelerde yer alan usta oyuncu Ayşen İnci Türkan Hanım'ın Konağı dizisinde başrol oynayarak Türkan Hanım karakterinde tol almıştı. Ünlü oyuncunun Türkan Hanımı oynadığı dönemdeki kareleri sosyal medyada olay oldu. Sosyal medyaya yansıyan görüntüler kullanıcılar tarafından övgü topladı.

Ayşen İnci Kimdir?

7 Haziran 1955 yılında İstanbul'da doğan ve Ankaralı olan Ayşen İnci Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatrosu'nda Yüksek Lisans yaptı. Tiyatro oyunculuğu yanı sıra Ayşen İnci birçok sinema ve dizi projesinde de yer alarak tanınan bir isim oldu. Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Periliçe karakteri sayesinde tanınan Ayşen İnci hala daha akıllarda bu rolüyle yer ediyor. Sihirli Annem dizisinin etkisini hala daha üzerinde taşıyan oyuncu Evlilik Hakkında Her Şey dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. Aktif olarak oyunculuğa devam eden İnci 2020 yılında Türkan Hanım'ın Konağı dizisinde başrol oynayarak Türkan Hanım karakterini canlandırdı. Başarılı ismin Türkan Hanım'ı canlandırdığı dönemdeki kareleri olay oldu. İnci burada tesettür takan bir karaktere hayat verdi. Ayşen İnci'nin tesettürlü kareleri ise olay oldu. Sosyal medyaya yansıyan bu kareler hayranlarından övgü aldı.