Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Baby DogeCoin Ekibi, 100 Katrilyon Token Yakmayı Önerdi

Baby DogeCoin ekibi, Ethereum'da atıl durumda bulunan 100 katrilyon civarındaki BABYDOGE token'ını yakmayı ve Ethereum üzerindeki BABYDOGE işlemlerinin ücretlerini %0'a indirmeyi önerdi. Yakılacak token'ların varlığın toplam arzının bir kısmını temsil etmesine rağmen, aslında dolaşımda olmadıklarına dikkat etmek önemli. BABYDOGE ekibi, önerilen hamlenin topluluk tarafından dile getirilen endişelere yanıt niteliğinde olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 10.05.2023 00:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Baby DogeCoin Ekibi, 100 Katrilyon Token Yakmayı Önerdi

Baby DogeCoin (BABYDOGE) Ekibi, 100 Katrilyon Token Yakmayı Önerdi

Baby DogeCoin ekibi, projenin geçen Kasım ayında ağda başlatılmasından bu yana Ethereum'da atıl durumda bulunan 100 katrilyon civarındaki BABYDOGE token'ını yakmak için bir teklif sundu. Teklif ayrıca Ethereum üzerindeki BABYDOGE işlemlerinin ücretlerini %0'a indirmeyi amaçlıyor.

Yakılacak Token'lar Dolaşımdaki Token'ları Kapsamıyor

Yakılacak token'ların varlığın toplam arzının bir kısmını temsil etmesine rağmen, aslında dolaşımda olmadıklarına dikkat etmek önemli. Bu durum, yakma işleminin babydoge fiyat eylemleri üzerinde dolaşımdaki token'ları içeren yakma işlemlerinde olduğu gibi çok az etkisi olacağını ya da hiç olmayacağını göstermekte. Yakma işleminin birincil amacı güvenliğin artırılması olacak.

Topluluk Endişelerine Yanıt Niteliğinde

BABYDOGE ekibi, önerilen hamlenin topluluk tarafından dile getirilen endişelere yanıt niteliğinde olduğunu belirtti. Yakılacak token'lar mevcut kurlarla 209 milyon dolar değerinde. Ekip, yatırımcıların varlıklarını Ethereum ağı ve Binance Akıllı Zinciri arasında köprülemeye devam edebilmesi için bazı BABYDOGE token'larını Ethereum ağında bırakmayı planlamakta.

Periyodik Yakma İşlemleri Devam Ediyor

Önerilen yakma işleminin yanı sıra, BABYDOGE ekibi varlığın dolaşımdaki arzını azaltmak için periyodik yakma işlemlerine devam ediyor. Mart ayında ekip bir katrilyon token yakmıştı. En son 2 Mayıs'ta 500 trilyon BABYDOGE (1,3 milyon dolar) yakıldı.