Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bahçeli'den İsrail'e Tepki: Bizde Geri Adım Yoktur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'e yönelik saldırıları sonlandırması için verilen 24 saat süresinin dolmasına rağmen harekete geçilmemesini eleştirdi. Bahçeli, 'Bizde geri adım yoktur' dedi. Bahçeli'nin işaret ettiği olay ise ABD Başkanı Joe Biden'ın acil durum odasına gitmesiydi.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 12:10
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Bahçeli'den İsrail'e Tepki: Bizde Geri Adım Yoktur

Bahçeli: Bizde Geri Adım Yoktur

Hamas'ın 7 Ekim sabahı başlattığı Aksa Tufanı operasyonuna karşılık veren İsrail, Gazze'ye 18 gündür bomba yağdırmaya devam ederken partisinin grup toplantısına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den dikkat çeken bir çıkış geldi.

İsrail'e Gazze'ye yönelik saldırılarını sonlandırması için 24 saat süre vermesi ve sürenin dolmasına rağmen harekete geçmediği için eleştirilen Bahçeli, 'Bizde geri adım yoktur. 24 saati Amerika'nın saatiyle özdeşleştirip 'Neredeydi 24 saat?' diye soran Amerikan uşakları, Biden saat kaçta dinlenme ofisine gitti?' diye konuştu.

MHP Liderinin İşaret Ettiği Olay Ne?

Bahçeli'nin işaret ettiği gelişme dün akşam saatlerinde yaşanmıştı. ABD Başkanı Biden, Beyaz Saray'da yaptığı konuşmasını yarıda keserek acil durum ve kritik operasyonların değerlendirildiği Durum Odası'na gitti. Biden, konuşmasının sonunda 'Kusura bakmayın, durum odasına gitmem gerekiyor, orada ilgilenmem gereken bir mesele var' dedi.

Beyaz Saray'dan Açıklama Var

Beyaz Saray'ın sosyal medya hesabından ise 'Başkan Biden ve Başkan Yardımcısı Harris, ulusal güvenlik ekibinden İsrail ve Gazze'deki son gelişmelere ilişkin bir brifing aldı' şeklinde bir bilgilendirme yapıldı.