Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bakan Kacır TUSAŞ'ta Yaralananları Ziyaret Etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, TUSAŞ'a yapılan saldırıda yaralananları ziyaret ederek destek mesajları verdi.

Yayın Tarihi: 24.10.2024 18:48
Güncelleme Tarihi: 24.10.2024 18:56

Bakan Kacır TUSAŞ'ta Yaralananları Ziyaret Etti

Bakan Kacır, TUSAŞ'a Yönelik Saldırıda Yaralananlar için Destek Ziyareti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısında yaralananları ziyaret etti. Ziyareti esnasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu ile Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da yer aldı.

Hızla İyileşen Yaralılar ve Teşekkür Mesajları

Bakan Kacır, yaralıların hızlı bir şekilde iyileştiğini belirtirken, sağlık ekiplerine ve hastanelerde görev alan tüm çalışanlara şükranlarını sundu. Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Kacır, TUSAŞ çalışanlarıyla yaptığı görüşmelerde, "Bütün kardeşlerimizin azmi ve kararlılığı bizi etkiledi. Biz, milli savunma sanayimiz için, bağımsız Türkiye hedefiyle 3 bin 500'e yakın firmamız ve 90 binden fazla çalışanımızla yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

TUSAŞ Genel Müdürü: Yıldırma Politikalarına Boyun Eğmeyeceğiz

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, ziyareti sırasında yaptıkları açıklamada, "Bu tür saldırılarla yıldırılmaya çalışılmıyoruz. Çalışmaya ve Türk ordusunu desteklemeye devam edeceğiz" dedi. Demiroğlu, yaralı olan arkadaşlarının izinli olduğunu ve üretim süreçlerinin herhangi bir aksama olmadan devam ettiğini vurguladı.

Baykar Başkanı: Asil Milletimizin Gururu

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TUSAŞ'taki ziyareti sırasında yaşadığı duyguları aktararak, "Asil Türk milletinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Bizler, milli savunma sanayisine ve Milli Teknoloji Hamlesi'ne son nefesimize kadar destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Bakan Kacır ve beraberindekiler, yaralananların moral bulmasına katkı sağlamak amacıyla bu hassas dönemde yapıcı desteklerini sürdüreceklerini açıkladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında yaralananları ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Ziyarette, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da yer aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında yaralananları ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Ziyarette, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da yer aldı.