Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bakan Yardımcısı Çoştu'dan TUSAŞ'taki Terör Saldırısına Tepki

Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu, terör saldırılarına karşı birlik ve kararlılık mesajı verdi.

Yayın Tarihi: 24.10.2024 12:20
Güncelleme Tarihi: 24.10.2024 12:20

Bakan Yardımcısı Çoştu'dan TUSAŞ'taki Terör Saldırısına Tepki

Bakan Yardımcısı Çoştu'nun Açıklamaları

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu, Türkiye’nin hava savunma sanayiinde önemli bir yere sahip TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısına tepkisini dile getirdi.

"Saldırılar Cumhuriyetimizi Sindiremez"

Çoştu, "Saldırılar Türk halkını sindiremez ve ilerlememizi durduramayacak" diyerek, terörizmin toplumların istikrarı, gelişimi ve refahı üzerinde olumsuz etkiler yarattığını belirtti.

Birlik Olma Zamanı

DEİK /Türkiye-ABD İş Konseyi Dijital Çalışma Grubu’nun düzenlediği GO! GLOBAL Türkiye Summit'te konuşan Çoştu, "Bu tür saldırılara karşı en iyi yanıt dayanışma içinde dimdik durmaktır" ifadelerini kullandı.

Yaşamını Yitirenler İçin Taziye

Dün gerçekleştirilen menfur saldırıyı kınayan Bakan Yardımcısı, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımız için rahmet, yaralananlar için acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu. Türkiye’nin son 20 yılda kaydettiği gelişmelere dikkat çeken Çoştu, "Türkiye güçlü bir ülkedir ve terörizmi birlikte aşacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) /...

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) / Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) Dijital Çalışma Grubu’nun hayata geçirdiği GO! GLOBAL Türkiye Summit'e katılarak konuşma yaptı.