Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Balıkesir'de Tarım Müdür Vekili Murat Yakupoğlu Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Balıkesir Marmara İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 06.10.2024 20:49
Güncelleme Tarihi: 06.10.2024 20:49

Balıkesir'de Tarım Müdür Vekili Murat Yakupoğlu Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Balıkesir'de Üzücü Bir Olay

Balıkesir'in Marmara ilçesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Olayın Gelişimi

Olay, Marmara Adası'ndaki İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde meydana geldi. Olay anında çevrede bulunan vatandaşlar tarafından duyulan silah sesleri üzerine polis ekiplerine bildirim yapıldı.

Olay yerine intikal eden sağlık ve güvenlik ekipleri, Yakupoğlu'nu makam odasında hareketsiz bir şekilde buldu. Yapılan incelemede, Yakupoğlu'nun tabancayla vurularak hayatını kaybettiği belirlendi.

Resmi İncelemeler ve Soruşturma

İlçe Kaymakamı Elif Çelik olay yerine gelerek gerekli incelemeleri gerçekleştirdi. Yakupoğlu'nun cenazesi, otopsi süreçlerinin başlatılması için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Saldırının faali olduğu iddia edilen S.A.'nın yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Toplumun Tepkisi

Bu acı olay, yerel halkta büyük üzüntü ve infial yarattı. Yakupoğlu’nun mesleki kariyeri boyunca tarım ve orman hizmetleri için yaptığı katkılar unutulmayacaktır.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında...

Balıkesir'in Marmara ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Yakupoğlu'nu makam odasında hareketsiz buldu.