Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bankadan dev kampanya! Faturanız artık dert olmayacak: Elektrik faturasında 900 lira iade

Bankadan dev kampanya! Elektrik faturasında 900 lira iade kampanyası ile elektrik faturası ödeyenler 900 liraya kadar nakit ödül kazanma fırsatı sunuluyor. Kampanyaya katılmak için Akbank Mobil uygulamasını indirip Akbanklı olmak ve Enerjisa elektrik faturası otomatik ödeme talimatı vermek gerekiyor. Kampanya kapsamında otomatik ödenen fatura tutarının yarısı kadar aylık en fazla 300 TL, yıl sonuna kadar toplam en fazla 900 TL nakit ödül kazanılabiliyor.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 17:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Bankadan dev kampanya! Faturanız artık dert olmayacak: Elektrik faturasında 900 lira iade

Bankadan dev kampanya! Faturanız artık dert olmayacak: Elektrik faturasında 900 lira iade

Elektrik faturasının yükünden kurtulmak isteyen vatandaşlar için mükemmel bir kampanya duyuruldu. İşte faturanızdan kar ettirecek fırsatın detayları.

Elektrik faturası ödeyen milyonlarca abone, son dakika müjdesini aldı.

900 TL’ye varan nakit ödül kazanma fırsatı sunan bir kampanya başladı. Bu kampanya, Akbank ve Enerjisa iş birliği ile gerçekleştiriliyor. İşte kampanyanın detayları…

Elektrik faturası ödeyenler, enflasyon ve fatura artışları nedeniyle zor günler geçirirken, Akbank’tan sevindirici bir haber geldi.

Akbank, elektrik faturası ödeyenlere yönelik harika bir kampanya duyurdu. Bu kampanya ile elektrik faturası ödeyenler, 900 liraya kadar nakit ödül kazanabilecek. Peki kampanyaya nasıl katılım sağlanır? İşte tüm detaylar.

900 LİRA NAKİT ÖDÜL KAZANMAK İÇİN…

Akbank’ın duyurmuş olduğu yeni kampanya herkesi heyecanlandırdı. Vatandaşa destek olmak için yapılan ve elektrik faturasında tasarruf ettirecek bu kampanyadan yararlanmak için yapılması gerekenler şunlar:

  • “1024ENERJISA” davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasını indirmek ve “Akbanklı olmak istiyorum” butonu ile ilk kez Akbanklı olmak.
  • Aynı süre içinde vadesiz hesap ya da kredi kartından Enerjisa elektrik fatura otomatik ödeme talimatı vermek.
  • Faturaların otomatik olarak ödenmesi durumunda, otomatik ödenen fatura tutarının yarısı kadar aylık en fazla 300 TL, yıl sonuna kadar toplam en fazla 900 TL nakit ödül kazanabilirsiniz.

KAMPANYA HAKKINDA DİĞER DETAYLAR

Bu kampanyadan sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilecek. Kampanya kapsamında kazanılacak nakit ödül tutarı, otomatik fatura ödemenin yapıldığı ayın sonraki ayın ilk 5 iş gününde vadesiz TL hesaba yatırılacak.

31 Aralık 2023 tarihine kadar vadesiz hesap ya da kredi kartından otomatik olarak ödenen Enerjisa elektrik faturaları için, fatura tutarının en fazla %50’si kadar aylık en fazla 300 TL nakit ödül verilecek. Fatura tutarının %50’si 300 TL’den fazla ise aylık en fazla 300 TL, 300 TL’den az ise fatura tutarının yarısı nakit ödül olarak verilecek.

Bu kampanya ile elektrik faturası ödeyenler, 900 liraya varan nakit ödül kazanma şansını kaçırmamalı.