Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Barbara Palvin: Ünlü Modelin Güzellik Sırları

1993 doğumlu Macar model Barbara Palvin, güzelliği ve fiziğiyle tüm dünyanın beğenerek takip ettiği bir model. Instagram'da 20 milyon takipçisi olan güzel modelin güzellik sırları da bu yüzden bi' hayli merak edilmekte. Peki Palvin'in güzellik sırrı nedir? Detaylar içerikte!

Yayın Tarihi: 08.08.2023 15:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Barbara Palvin: Ünlü Modelin Güzellik Sırları

Barbara Palvin Kimdir?

29 yaşındaki ünlü model Barbara Palvin, 2019 yılından bu yana Victoria's Secret podyumlarında süzülüyor. Henüz 13 yaşındayken Budapeşte sokaklarında keşfedilen güzel yıldız, doğru kariyer yönetimi ve kendine has güzelliğiyle, milyonlarca kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Güzellik Sırları

Her zaman sağlıklı ve canlı cildiyle dikkat çeken Barbara Palvin, yüzünün solgun görünmemesi için her gün mutlaka bir bardak süt içiyor. Günde iki kez yüzünü soğuk suyla yıkayan güzel, haftada bir yüz masajı yaptırmayı ihmal etmiyor. Cildinin gün içerisinde hava almasına dikkat eden yıldız, ağır ten makyajlarından kaçınıyor.

Disiplinli Yaşam Tarzı

Disiplini bir hayat tarzı haline getiren Palvin, sağlıklı beslenmek ve sık sık spor yapmak anlamına gelen bir hayat şeklini korumak çok önemli olduğunu belirtiyor. Kendisini Rus süper model Natalia Vodianova'nın örnek aldığını söyleyen Palvin, hazırlanmaya saatlerini ayırmadığını ve günlük rutinini yarım saat duş, saç şekillendirme, yüz temizliği, BB krem, rimel, allık ve ruj sürmek şeklinde özetliyor.

Aşk Hayatı ve İlişki Sırları

Aşk hayatıyla da dikkat çeken Barbara Palvin, Dylan Sprouse ile evli olduğunu açıklıyor. Mutlu bir ilişkinin sırrının çaba, savunmasızlık ve dürüstlük olduğunu belirten Palvin, her zaman birlikte çalışmayı istemek ve gerçek bir dövüş kazanmaya çalışmamak gerektiğini vurguluyor.

Sosyal Medya ve Türkiye Sevgisi

Sosyal medyada etkin olan Palvin, Instagram'da 20 milyon takipçiye sahip. Türkiye'yi çok sevdiğini ve özellikle İzmir'e hayran kaldığını dile getiren Palvin, Macar kökenli olduğunu ve Türk genlerine sahip olmadığını açıklıyor.