Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Başakşehir'de 'Cübbeli Ahmet Hoca'ya Yapılan Saldırı Ingörüntülendi

Başakşehir'de tanınmış bir din adamına yapılan darp girişimi güvenlik kameralarıyla kaydedildi ve zanlı gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 07.09.2024 23:59
Güncelleme Tarihi: 07.09.2024 23:59

Başakşehir'de 'Cübbeli Ahmet Hoca'ya Yapılan Saldırı Ingörüntülendi

Başakşehir'de Cübbeli Ahmet Hoca'ya Darp Girişimi

Kamuoyunca 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Başakşehir'de bir dernekten çıkarken darp girişiminde bulunuldu. Şüpheli A.A., dernekten çıkan Ünlü'nün yanına kalabalığın arasından yaklaştı ve boğazını sıkmaya çalıştı.

Olay Anı ve Müdahale

Durumu fark eden Ahmet Mahmut Ünlü’nün korumaları ile çevredeki vatandaşlar hemen müdahale etti. Şüpheli A.A. olay yerinde bulunan polis ekiplerince gözaltına alındı ve emniyete götürüldü.

Sosyal Medya Açıklaması

Ahmet Mahmut Ünlü'nün resmi sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, "Cübbeli Ahmet Hoca, İkitelli'deki bir dernekte sohbet sonrası kalabalıktan dua isteyenler arasında boğazını sıkan biri tarafından saldırıya uğradı. Korumaların acil müdahalesi ile Hocaefendi kurtarıldı. Şahsın yakalanması için polis hemen harekete geçti ve soruşturma başlatıldı." ifadelerine yer verildi.

Olayın Görüntüleri

Darp girişimi, bir vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği görüntülerle kamuoyuna yansıdı.

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye, Başakşehir'de bir dernekten...

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye, Başakşehir'de bir dernekten çıkarken darp girişiminde bulunan şüpheli gözaltına alındı. Saldıran kişinin A.A olduğu belirlendi.