Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi İkinci Sezonuna Hızlı Bir Giriş Yaptı

Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan'ın başrollerini paylaştığı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi, ikinci sezonuyla ekranlara hızlı bir giriş yaptı. Bu sevilen dizi, izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. 2. sezonda dizideki en sürpriz gelişme ise başarılı bir oyuncunun kadroya katılması oldu. Onbeşli karakteri ikinci sezonun ilk bölümünde kadroya dahil oldu ve bu transfer izleyicilere kısa sürede büyük bir heyecan yaşattı. İzleyiciler şimdi gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümü bekliyor. SÜRPRİZ TRANSFER! Başarılı oyuncu İsmail Demirci Onbeşli karakteriyle Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ikinci sezonuna hızlı bir giriş yaptı. İzleyiciler tarafından kısa sürede sevilen bu karakter yeni sezona çok konuşulacak isimler arasında yer alıyor. CEZAYİR HAİNİ BULDU Cezayir masadaki hainin Maruf olduğunu öğrenmiş olmasına rağmen, onu suçlamak için elinde hiçbir delil yoktu ve suçunu kabul etmesini beklemek zorundaydı. Bu nedenle Maruf'u silahları terör örgütüne teslim ederken yakalamayı plan

Yayın Tarihi: 01.10.2023 23:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi İkinci Sezonuna Hızlı Bir Giriş Yaptı

Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan'ın başrollerini paylaştığı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi, ikinci sezonuyla ekranlara hızlı bir giriş yaptı.

Bu sevilen dizi, izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. 2. sezonda dizideki en sürpriz gelişme ise başarılı bir oyuncunun kadroya katılması oldu. Onbeşli karakteri ikinci sezonun ilk bölümünde kadroya dahil oldu ve bu transfer izleyicilere kısa sürede büyük bir heyecan yaşattı. İzleyiciler şimdi gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümü bekliyor.

SÜRPRİZ TRANSFER!

Başarılı oyuncu İsmail Demirci Onbeşli karakteriyle Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ikinci sezonuna hızlı bir giriş yaptı. İzleyiciler tarafından kısa sürede sevilen bu karakter yeni sezona çok konuşulacak isimler arasında yer alıyor.

CEZAYİR HAİNİ BULDU

Cezayir masadaki hainin Maruf olduğunu öğrenmiş olmasına rağmen, onu suçlamak için elinde hiçbir delil yoktu ve suçunu kabul etmesini beklemek zorundaydı. Bu nedenle Maruf'u silahları terör örgütüne teslim ederken yakalamayı planladı. Ancak planı beklenmedik bir şekilde gelişecekti.

Öte yandan Cancal Ağa'nın Urfa'da avukatlık yapan kızı Berfin, babasının ısrarlarına dayanamayarak İstanbul'a döndü. Maruf'un yeğeni Vedat, hala sevdiği eski karısının geri dönmesinden mutlu oldu. Berfin'le barışmayı ve hatta yeniden evlenmeyi düşünüyordu. Ancak gelişen olaylar onu Cezayir ile karşı karşıya getirecekti.