Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Yeni Transferler İzleyicileri Heyecanlandırmaya Devam Ediyor

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki yeni transferler izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Engin Benli'nin Tatavlalı karakteri büyük bir beğeni topladı. Dizide Cezayir, bilinmez düşmanı Kayıkçı'ya ulaşmak için mücadele ediyor.

Yayın Tarihi: 06.05.2023 17:25
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Yeni Transferler İzleyicileri Heyecanlandırmaya Devam Ediyor

Yeni Transferler Diziyi Renklendiriyor

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni transferleri izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Dizinin kadrosuna yeni katılan ünlü oyuncular izleyicilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Son olarak Engin Benli'nin Tatavlalı karakteri büyük bir beğeni topladı. Diziye gelen oyuncuların yanı sıra diziye yeni katılacak oyuncular da merakla bekleniyor. Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yeni bölümlerinde heyecan tavan yaparken yeni transferler diziye büyük heyecan kattı. Sosyal medyada ' Gelişiyle hasımlığın kitabını yazdılar!' yorumları yapıldı.

Engin Benli'nin Yeni Rolü Çok Konuşuldu

Dizide Yaman Korkmaz karakteriyle sevilen ünlü oyuncu Engin Benli, Tatavlalı karakteriyle izleyiciden yine tam not almayı başardı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan da oyuncuların katılmasıyla diziye renk katıldı.

Cezayir Kayıkçının Peşinde

Dizide Cezayir, bilinmez düşmanı Kayıkçı'ya ulaşmak için düşmanlarıyla ittifak yapmak zorunda kalır. Cezayir, Kayıkçı'yı kendi alanına çekebilmek adına önemli birini yem olarak kullanır. Kayıkçı, Cezayir ve arkadaşlarının tuzağını anlar ve saldırıya geçer. Bu çatışma sırasında Cezayir, Kayıkçı'ya ulaşabilmek için kendi hayatını tehlikeye atar. Aynı anda Ömer Asaf, ağabeyi Bekir'in intikamını almak üzere Ekabir'e ulaşmak için plan yapar ve Ekabir'in tuzak bir mekâna gelmesini sağlar.