Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bergüzar Korel Sosyal Medyada Gündem Olmaya Devam Ediyor

Bergüzar Korel, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Londra'da yaşayan ünlü oyuncu, Kanlı Yayın dizisiyle setlere geri döndü. Saçlarını sarıya boyatan Korel, daha önce Esra Erol'a benzetilmişti. Sık sık setten paylaşım yapan Korel bir dergi için kamera karşısına geçti. İngiltere'nin Londra kentinde eşi Halit Ergenç ve çocukları ile birlikte yaşayan Bergüzar Korel sosyal medya hesabından peş peşe paylaşım yaptı. Ünlü ismi görenler Sinem Kobal sandı. Bergüzar Korel'le ilgili sosyal medyada "Sinem Kobal'a çok benzettim", "Kendi imajıyla çok daha güzeldi", "Her gün başka bir insan", "Bu imaj da çok yakışmış" yorumları yapıldı.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 11:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Bergüzar Korel Sosyal Medyada Gündem Olmaya Devam Ediyor

Bergüzar Korel Londra'da Yaşamaya Devam Ediyor

Bergüzar Korel, bir süredir Londra'da yaşayan ünlü bir oyuncudur. Son olarak Kanlı Yayın dizisiyle setlere geri dönmüştür. Saçlarını sarıya boyayan Korel, daha önce Esra Erol'a benzetilmiştir.

Bergüzar Korel, sık sık setten paylaşımlar yaparak sosyal medyada gündem olmaktadır. Ayrıca bir dergi için kamera karşısına geçmiştir. İngiltere'nin Londra kentinde eşi Halit Ergenç ve çocuklarıyla birlikte yaşayan ünlü isim, peş peşe paylaşımlar yapmaktadır.

Bergüzar Korel Sinem Kobal'a Benzeyenler Tarafından Yanlışlıkla Tanınmış

Bazı kişiler, Bergüzar Korel'i gördüklerinde Sinem Kobal sanmışlardır. Sosyal medyada "Sinem Kobal'a çok benzettim", "Kendi imajıyla çok daha güzeldi", "Her gün başka bir insan", "Bu imaj da çok yakışmış" gibi yorumlar yapılmıştır.