Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat'ın Projeleri

Beşiktaş'ın 17 Aralık'taki olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adaylığını açıklayan Hasan Arat'ın kısa ve uzun vadeli projeler üzerinde çalışmalar yaptığı öne sürüldü. Arat'ın ilk etapta beş projeyle genel kuruldan oy isteyeceği öğrenildi. Projeler arasında futbol aklında büyük değişim, kaliteli transferler, tecrübeli teknik adam, yeni sponsorluklar ve basketbol-voleybol yatırımları yer alıyor.

Yayın Tarihi: 25.10.2023 09:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat'ın Projeleri

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat'ın Projeleri

Beşiktaş'ın 17 Aralık'taki olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adaylığını açıklayan Hasan Arat'ın kısa ve uzun vadeli projeler üzerinde çalışmalar yaptığı öne sürüldü. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Arat'ın ilk etapta beş projeyle genel kuruldan oy isteyeceği öğrenildi.

İşte Hasan Arat'ın projeleri:

1- Futbol aklında büyük değişim planlıyor. Sportif Direktörlük görevi yeniden devreye girecek. Bu pozisyona bağlı, Türkiye'nin en geniş 'Scout' ekibi oluşturulacak.

2- Yaşanan kalite sıkıntısını gidermek adına devre arasında iki yıldız transferi için görüşmeler yapılıyor. Transferler takımın en çok ihtiyaç duyduğu bölgeye yapılacak.

3- Teknik adam olarak camiayı tanıyan, aynı zamanda kimsenin hayır diyemeyeceği bir isim göreve getirilecek. Bu ismin şimdilik gizli tutulması tercih ediliyor.

4- Yeni sponsorluk gelirlerine büyük önem veriliyor. Arat, kısa vadede hemen çok güçlü bir sponsorla anlaşacak. Bir firmayla ön protokol yapıldığı bildiriliyor.

5- Basketbol ve voleybola ciddi bir yatırım orta vadeli projeler arasında. Gelecek sezona dair sponsorluklar aranıyor. Güçlü kadrolar oluşturmanın sözü verilecek.