Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş İrfan Can Kahveci'yi transfer edebilir, Şenol Güneş'in transfer planı belli oldu

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan İrfan Can Kahveci'nin Beşiktaş'a transfer olabileceği, Beşiktaş'ın ise bir sağ stoper, iki orta saha ve bir sağ kanat oyuncusu almayı planladığı açıklandı. Şenol Güneş'in önceliği ise Talisca ve Jose Sosa tarzında bir 10 numara...

Yayın Tarihi: 09.05.2023 18:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Beşiktaş İrfan Can Kahveci'yi transfer edebilir, Şenol Güneş'in transfer planı belli oldu

Beşiktaş'ta İrfan Can Kahveci transferi

Fenerbahçe'de geçirdiği kötü sezonda taraftarlarla arası bozulan İrfan Can Kahveci ipleri koparmak üzere... İlk 11'de istediği kadar forma şansı bulamayan milli oyuncunun takım aradığı öğrenilirken Beşiktaş resmen devreye girdi. MENAJERİYLE TEMAS KURULDU Şenol Güneş'in çok beğendiği isimlerin başında gelen İrfan Can Kahveci için menajeriyle temas kuran siyah-beyazlı yetkililer beklemeye geçti. Yüksek bonservisi nedeniyle zor bir transfere girişen Beşiktaş yönetimi ilk önce İrfan Can'ı ikna etmek istiyor. Fenerbahçe taraftarının bir kısmı İrfan Can Kahveci'nin gitmesini isterken, bir kısmı da ezeli rakibe gönderilmesini istemiyor. FENERBAHÇE SATABİLİR Fenerbahçe'nin ise İrfan Can'a gelecek güzel bir teklif karşılığında satabileceği ifade edildi. 2021 yılında Başakşehir'den Fenerbahçe'ye bonuslar hariç 7 milyon euro'ya transfer olan İrfan Can Kahveci, gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselmişti.

Beşiktaş'ın transfer planı

Beşiktaş’ta gündem önce ikincilik, sonra şampiyonluk… Siyah-beyazlıların üçüncü hedefi ise transfer. Sportif direktör Ceyhun Kazancı’nın açıklamasına göre bir sağ stoper, iki orta saha ve bir de sağ kanat oyuncusu alacak. Şenol Güneş’in önceliği ise Talisca ve Jose Sosa tarzında bir 10 numara… Pek çok oyuncu gündeme geliyor. Özellikle Mike Treso dikkat çekiyor. Ancak Belçika Ligi’nin yıldızı için ortaya çıkan 25-30 milyon Euro’lar transferi imkansız hale getiriyor. Olympiakos’tan Pep Biel ile Dinamo Kiev’den Vitaly Buyalskyi de izleniyor. Şenol Güneş yardımcıları ve scout ekibiyle yaptığı son transfer toplantısında ilginç bir ifade kullandı. Milli takımda çalışırken her zaman kadroya aldığı İrfan Can Kahveci’ye sözü getirerek, 'Onun gibi oyunculara da bakalım' dedi. İrfan Can gibi kalitesi belli olan transfer olduğu takımda beklediğini bulamayan oyunculara da bakılmasını istedi. Fenerbahçeli İrfan Can, milli takım döneminde 'Şenol hoca oyuncusuna güven veren bir hoca. Tecrübelerinden yararlanıyoruz' demişti. Güneş de, İrfan Can için, 'bizim için çok önemli bir futbolcu' ifadelerini kullanmıştı.