Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beyrut Havalimanı'nda Uçuşlar Askıya Alındı

İsrail'in saldırı tehdidi nedeniyle Beyrut Refik Hariri Havalimanı'ndaki tüm uçuşlar durduruldu.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 01:12
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 01:12

Beyrut Havalimanı'nda Uçuşlar Askıya Alındı

Beyrut Havalimanı'nda Uçuşlar Askıya Alındı

İsrail ordusunun Lübnan'a yönelik olası saldırı girişimleri yüzünden, Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanında tüm gidiş ve geliş uçak seferleri askıya alındı. Havalimanının uçuş bilgi ekranında, 28 Temmuz akşamından itibaren iptal edilen uçuşlar listeleniyor.

Uçuş Bilgileri ve Ertelemeler

Havalimanının resmi web sitesinde, Beyrut'tan çeşitli hedeflere yapılan tüm uçuşlar için "iptal" ya da "ertelendi" notu yer almakta. Yetkililer, uçuş iptallerinin bu geceye kadar devam edeceğini duyurdu.

Lübnan'a ait olan Middle East Airlines (MEA), 29 Temmuz sabahına kadar bazı seferlerini ertelediğini açıkladı. Bu durum, yolcular arasında endişe yaratıyor.

Mecdel Şems Saldırısı Üzerine Gelişmeler

Bu arada, İsrail'in işgali altındaki Mecdel Şems beldesinde bir futbol sahasına roket düşmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi ise yaralandı. İsrail ordusu, roketin Lübnan'ın güneyinden fırlatıldığını ve Lübnan Hizbullahı

Hizbullah ise bu iddiaları reddederek olayla hiçbir bağlantılarının olmadığını belirtti. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu ölümcül eylem karşılıksız kalmayacak, Hizbullah bedel ödeyecek." diyerek yanıt verdi.